enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2581
EURO
37,6075
ALTIN
2.911,11
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
26°C
İstanbul
26°C
Açık
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Çok Bulutlu
24°C

Ersun Yanal geri dönüyor! Teklif…

Fraport TAV Antalyaspor’dan ayrıldığı günden bu yana takım çalıştırmayan Ersun Yanal, yeni sezonda takım çalıştırmaya hazırlanıyor. Süper Lig’de …

Ersun Yanal geri dönüyor! Teklif…
11.05.2022
112
A+
A-

Fraport TAV Antalyaspor’dan ayrıldığı günden bu yana takım çalıştırmayan Ersun Yanal, yeni sezonda takım çalıştırmaya hazırlanıyor. Süper Lig’de 2013/2014 sezonunda Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşayan Yanal, yeniden başarılı günlere yelken açmak adına ekibiyle birlikte kendisini de hazır tutuyor.

ERSUN YANAL İÇİN VARSA YOKSA PROJE

60 yaşındaki tecrübeli hoca, Süper Lig’deki bazı takımlardan teklif alırken, bu konuda ince eleyip sık dokuyacak. Yanal için öncelik proje. Projesine inandığı bir takıma imza atmak isteyen Ersun Yanal’ın, onun dışındaki tekliflere sıcak bakmadığı öğrenildi.

FENERBAHÇE SÖZLERİ

Ersun Yanal geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, iki kez çalıştırdığı Fenerbahçe’ye yeşil ışık yakarak, “Ben profesyonel bir teknik direktörüm. Fenerbahçe’de olmak, çalışmak her teknik direktör için hedeftir. Bu bir onurdur. Her zaman bunun yolu açıktır. Bana ihtiyaç olduğunda her koşulda Fenerbahçe için tamam derim.” ifadelerini kullanmıştı.

ERSUN YANAL’IN KARİYERİ

Ersun Yanal teknik direktörlük kariyerine 1996 yılında Denizlispor’da başladı. Yanal, Denizli’nin ardından 1997-1998 yılları arasında Yeni Salihlispor teknik direktörlüğünü yaptı. Ersun Yanal 1998- 2000 yılları arasında tekrar Denizlispor’u çalıştırdı. 2000-2002 yılları arasında MKE Ankaragücü’nü çalıştıran Ersun Yanal 2002-2004 yılları arasında Gençlerbirliği’nde teknik direktörlük yaptı.

Ersun Yanal 2004-2005 sezonunda Türkiye A Milli Takımı teknik direktörlüğü yaptı. 2005-2007 Yılları arasında Manisaspor’u çalıştıran Ersun Yanal sonrasında sırasıyla Trabzonspor , Eskişehirspor, Fenerbahçe, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Antalyaspor’u çalıştırdı. 

KAYNAK: AKŞAM
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.