enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2581
EURO
37,6075
ALTIN
2.911,11
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
26°C
İstanbul
26°C
Açık
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Çok Bulutlu
24°C

Bakan Koca’dan İstanbul’da hastanelere bayram ziyareti

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesini, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesini …

Bakan Koca’dan İstanbul’da hastanelere bayram ziyareti
03.05.2022
159
A+
A-

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesini, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesini ve Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesini ziyaret ettiğini belirterek ‘Hastalarımızla, nöbetçi hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarımızla bayramlaştık. Geceyi, görevi başında geçiren bütün kardeşlerimin ve sağlık camiasının Bayramı kutlu olsun.’ dedi.

Bakan Koca’nın paylaşımları şu şekilde;

ÜMRANİYE E.A. HASTANESİNE BAYRAM ZİYARETİ

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek hastalarımızla, nöbetçi hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarımızla bayramlaştık. Geceyi, görevi başında geçiren bütün kardeşlerimin ve sağlık camiasının Bayramı kutlu olsun.

BAŞAKŞEHİR ÇAM VE SAKURA ŞEHİR HASTANESİ BAYRAM ZİYARETİ

Çam ve Sakura Şehir Hastanesini ziyaret ederek hastalarımızla, nöbetçi hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarımızla bayramlaştık. Geceyi, görevi başında geçiren bütün kardeşlerimin ve sağlık camiasının Bayramı kutlu olsun.

CEMİL TAŞCIOĞLU ŞEHİR HASTANESİ BAYRAM ZİYARETİ

Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesini ziyaret ederek hastalarımızla, nöbetçi hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarımızla bayramlaştık. Geceyi, görevi başında geçiren bütün kardeşlerimin ve sağlık camiasının Bayramı kutlu olsun.

KARTAL DR. LÜTFİ KIRDAR ŞEHİR HASTANESİ BAYRAM ZİYARETİ

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesini ziyaret ederek hastalarımız, nöbetçi hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarımızla bayramlaştık. Geceyi görevi başında geçiren tüm kardeşlerimin ve sağlık camiasının Bayramı kutlu olsun.

SANCAKTEPE ŞEHİT PROF. İLHAN VARANK E.A. HASTANESİ BAYRAM ZİYARETİ

Sancaktepe E.A. Hastanesini ziyaret ederek hastalarımız, nöbetçi hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarımızla bayramlaştık. Geceyi görevi başında geçiren bütün kardeşlerimin ve sağlık camiasının Bayramı kutlu olsun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.