enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2405
EURO
37,6220
ALTIN
2.884,47
BIST
9.044,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Çok Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Çok Bulutlu
23°C
Cumartesi Çok Bulutlu
20°C

Domenec Torrent: Kulüpte her şey durdu!

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, 3-2 kaybettikleri Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.  Domenec Torrent’in …

Domenec Torrent: Kulüpte her şey durdu!
01.05.2022
185
A+
A-

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, 3-2 kaybettikleri Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Domenec Torrent’in açıklamaları şu şekilde:

“Düzensiz ve maalesef diyebileceğimiz bir maç oldu”

“Düzensiz ve maalesef diyebileceğimiz bir maç oldu. 3 tane top içeri girdi, Muslera durduramadı. Bütün oyunculara hafta boyunca orta açtıklarını, kornerler ve serbest vuruşlardan ikinci topları söyledik. Üçüncü golü söylemeyeceğim, şansaydı.”

“Kaybettiğimiz zaman antrenörün suçudur”

“Sıkıntı yok, kaybettiğimiz zaman antrenörün suçudur ve ben de bunu kabul etmek zorundayım.”

“Sivasspor 1,5 kere geldi, 3 tane attı”

“Altay maçında da ilk yarı söyledim, ilk yarı 5 tane yakaladık ama atamadık. Yine aynı oldu. Sivasspor 1,5 kere geldi, 3 tane attı. Bir gün isterseniz size açıklarım. Hem içeride ve hem dışarıda kulübü nasıl bulduk… Belki o zaman anlarsınız…”

“Kulüp tamamen boş haldeydi”

“Kulüp tamamen boş haldeydi. Analist yok, yangından mal kaçırır gibi… Bir anda üç tane maçımız oldu. Oyuncular, kulübün en büyük değerleri. Kulübü boş bulduk ve onlarla 1,5 ay elimizden geleni yaptık. Galatasaray’ın 20 yıl öncesini unutun, gerçeği yaşamalıyız.”

“Son 1 aydır çalışmak çok zor”

“Kötü durum. ‘Dur’ demek gerekiyordu, bunu başardık. Son 1 aydır çalışmak çok zor. Kulüp durdu! Ne transfer var, ne kiralık oyuncu durumu. Her şey durdu. Her gün bu şekilde….”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.