enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
30°C
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C

Yatakta öpüşme görüntüleri ifşa olan gelin adayı Sevgi Akiska’nın son hali ortaya çıktı

Türkiye’de bir döneme damga vuran evlilik programları, toplumun ahlakını bozduğu gerekçesiyle yayından kaldırıldı. Ancak evlilik programlarında …

Yatakta öpüşme görüntüleri ifşa olan gelin adayı Sevgi Akiska’nın son hali ortaya çıktı
01.05.2022
269
A+
A-

Türkiye’de bir döneme damga vuran evlilik programları, toplumun ahlakını bozduğu gerekçesiyle yayından kaldırıldı. Ancak evlilik programlarında yaşanan olaylar, hala hafızalardaki yerini koruyor.

SOSYAL MEDYADA HALA AKTİF

Zuhal Topal‘ın evlilik adaylarından olan Sevgi Akiska da TikTok ve Instagram paylaşımlarıyla öne çıkıyor.

SEVGİ AKİSKA’NIN SON HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Zuhal Topal’ın programında eş ararken damat adaylarından Birkan Key ile yatak görüntüleri ifşa olan Sevgi Akiska zaman zaman değişimiyle gündeme geliyor. Sevgi Akiska son haliyle dikkat çekti.

ESTETİK YAPTIRDI

Sevgi Akiska yataktan bir pozunu paylaşınca değişimi de gözlerden kaçmadı. Yaptırdığı estetik müdahalelerle değişen Akiska’nın son halini beğenenler olduğu gibi eski halini daha iyi bulanlar da vardı.

İşte Akiska’nın son hali…

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.