enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,7152
EURO
35,4621
ALTIN
2.482,27
BIST
10.864,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
32°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
32°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nike’ın Metaverse’de satışa çıkardığı sanal ayakkabının değeri dudak uçuklattı

Nike’ın metaverse için tasarladığı ayakkabıları, NFT koleksiyonu olarak yayınlanmıştı. Nike’ın NFT spor ayakkabıları ortalama 8 bin dolara alıcı …

Nike’ın Metaverse’de satışa çıkardığı sanal ayakkabının değeri dudak uçuklattı
30.04.2022
171
A+
A-

Nike’ın metaverse için tasarladığı ayakkabıları, NFT koleksiyonu olarak yayınlanmıştı. Nike’ın NFT spor ayakkabıları ortalama 8 bin dolara alıcı buluyor.

Spor markasının satın aldığı RTFKT’nin teknolojisi, alıcıların Instagram gibi sosyal medya platformlarında bu öğeleri giyiyormuş gibi görünmelerini sağlıyor.

Nike, bir yıllık Londra girişimi için ne kadar ödediğini açıklamadı ancak RTFKT, mayıs ayındaki son finansman turunda 33 milyon dolar değerindeydi ve Silikon Vadisi’ndeki bir girişim sermayesi olan Andreessen Horowitz de dahil olmak üzere yatırımcılardan 8 milyon dolar topladı.

Ayrıca şirket şubat ayında, FEWOCiOUS ile işbirliği yaparak 600 çift NFT’yi sadece altı dakikada sattı ve 3,1 milyon dolardan fazla kazandı. Bazıları birkaç hafta sonra yaklaşık 5.000 dolardan yeniden satıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.