enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İskender Dilek kimdir, kaç yaşında, nereli? İskender Dilek öldü mü, neden öldü?

Turizm sektörünün önemli simalarından iş insanı İskender Dilek, kansere yenik düştü. Gelen acı haber sevenlerin yasa boğarken İskender Dilek’in …

İskender Dilek kimdir, kaç yaşında, nereli? İskender Dilek öldü mü, neden öldü?
06.01.2022
206
A+
A-

Turizm sektörünün önemli simalarından iş insanı İskender Dilek, kansere yenik düştü. Gelen acı haber sevenlerin yasa boğarken İskender Dilek’in hayatı da araştırılmaya başlandı. İskender Dilek kimdir, kaç yaşında, nereli? İskender Dilek öldü mü, neden öldü? soruları araştırıldı.

İSKENDER DİLEK KİMDİR?

Gaziantep doğumlu ünlü iş insanı İskender Dilek, dünyaca ünlü oteller zinciri Sheraton’ın ilk franchise’ı olan Çeşme Sheraton’ı açarak adını duyurdu. Ağabeyi Adil Dilek’le Çeşme’de satın aldığı otele 2001 yılında Sheraton tabelasını asınca bir gün içinde otelin çevresindeki tüm gayrimenkullerin fiyatı arttı, Çeşme en gözde tatil merkezleri arasında yerini aldı.

Başarılı iş insanı bununla da kalmadı. Otelde 5 gün tatil yapanlara sunduğu promosyon yurt dışı tatilleriyle de yerli- yabancı herkesin dikkatini çekti. Çeşme’nin çehresini değiştiren, sır gibi sakladığı satış stratejisiyle otel promosyonlarına yeni bir boyut getirdi.

İSKENDER DİLEK ÖLDÜ MÜ?

5 yıldır kanserle mücadele eden turizm sektörünün önemli simalarından 60 yaşındaki iş insanı İskender Dilek, amansız hastalığa yenildi. Gaziantep doğumlu olan Dilek, tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.

ÇEŞME’YE SHERATON’I GETİRMİŞTİ

İzmir Çeşme’ye ünlü oteller zinciri Sheraton’ı getiren, aynı binayı bu yıl yenileyerek bu kez Swissotel ile yoluna devam eden Dilek, burada 15 milyon euroluk bir penthouse’un (çatı katı) da olduğu 6 villa, 103 rezidanslık projeye başlamıştı. İskender Dilek’in vefatı, yakınlarını ve turizm sektörünü yasa boğdu.

Gündem

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.