enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AKP’li Başkan ‘o isimleri açıklayacağım’ dedi sonra çark etti

AK Parti Kahramanmaraş 12 Şubat İlçesi Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Kadir Kaya sosyal medya hesabından, ‘Partiye zarar verenleri …

AKP’li Başkan ‘o isimleri açıklayacağım’ dedi sonra çark etti
06.01.2022
163
A+
A-

AK Parti Kahramanmaraş 12 Şubat İlçesi Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Kadir Kaya sosyal medya hesabından, ‘Partiye zarar verenleri açıklayacağım’ mesajı paylaşıp sildikten sonra, açıklama yapmaktan vazgeçtiğini duyurdu.

AK Parti Kahramanmaraş 12 Şubat İlçesi Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Kadir Kaya, sosyal medya hesabından önceki gün “Yıllardır emek verdiğim ve çalışmaktan onur ve gurur duyduğum Ak Parti̇arti kimler yüzünden, insanları ne sebeplerden dolayı kaybediyor. Hepsini saat 22:00 gibi açıklayacağım” mesajı paylaştı. Kaya, ardından da bu mesajı sildi.

U DÖNÜŞÜ YAPTI

Kadir Kaya’nın kimlerle ilgili, neler açıklayacağı merakla beklenirken bu kez adeta ‘U dönüşü’ yapılan bir mesaj yayınladı. ‘Değerli büyükleri, kardeşlerim ve dava arkadaşlarım’ diye başladığı mesajında, önceki mesajıyla ilgili açıklama yapma gerekçesini, parti içinde ‘Kişisel problemler yaşadığı’ bazı konuların çözümü noktasında yapmak olarak açıklayan Kadir Kaya, bu paylaşımının amaç ve gayesi dışında kullanıldığını, bu durumun AK Parti aleyhine malzeme edildiğini gördüğünü vurguladı.

“CUMAYA KADAR BEKLEYECEĞİM”

Mesajının sonunda da, kişisel problemlerinin çözümü noktasında emek veren tüm partili büyüklerin teşekkür eden Kaya, SÖZCÜ’nün sorusu üzerine, “Cuma günüde kadar kişisel sorunlarımın çözümü için süre istedim. Bekleyeceğim. İnşallah çözülecek” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.