enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1934
EURO
38,1920
ALTIN
2.900,03
BIST
9.665,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Çok Bulutlu
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C

Sinirlerine hakim olamayan Ece Ronay’dan takipçisine sütyen yanıtı

Şu sıralar hamile olan ve kısa bir süre sonra bebeğini kucağına almaya hazırlanan sosyal medya fenomeni Ece Ronay, sosyal medya hesabını aktif …

Sinirlerine hakim olamayan Ece Ronay’dan takipçisine sütyen yanıtı
27.04.2022
123
A+
A-

Şu sıralar hamile olan ve kısa bir süre sonra bebeğini kucağına almaya hazırlanan sosyal medya fenomeni Ece Ronay, sosyal medya hesabını aktif kullanmayı sürdürüyor.

RİHANNA’YA BENZETTİ

Genç fenomen son dönemde cesur hamilelik tarzıyla gündeme gelen Rihanna’nın tarzına benzer giyinerek pozlar verdi. İddialı pozlarını paylaşan Ece Ronay‘a bir takipçisi “Rihanna özentisi” dedi.

“SÜTYENLE GEZECEĞİM PATLA”

Ece Ronay ise bu yoruma sessiz kalmadı. Ece Ronay takipçisinin bu yorumuna “Evet yakında sütyenle gezeceğim patla” yanıtını verince gündem oldu.

İşte o diyalog:

hepcanli.com – Magazin
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.