enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,7374
EURO
35,1056
ALTIN
2.437,18
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
29°C
İstanbul
29°C
Açık
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C

GTA Online’a katılan Dr. Dre’nin ilk başta teklifi reddettiği ortaya çıktı

Geçen yılın sonlarına doğru Gta Online’a GTA 5 hikayesinin ana karakterlerinden olan Franklin’i geri getiren ve efsanevi rapçi ve yapımcı Dr …

GTA Online’a katılan Dr. Dre’nin ilk başta teklifi reddettiği ortaya çıktı
27.04.2022
142
A+
A-

Geçen yılın sonlarına doğru Gta Online’a GTA 5 hikayesinin ana karakterlerinden olan Franklin’i geri getiren ve efsanevi rapçi ve yapımcı Dr. Dre’den yeni müzikler çıkaran bir dizi yeni hikâye güncellemesi olan The Contract’i yayınladı.

GTA DÜNYASI DR. DRE’Yİ CEZBETTİ

DJ Pooh ile yapılan bir röportaja göre, Dr. Dre’nin GTA Online’a katılması için yapılan ilk teklifi reddettiği ortaya çıktı. Ancak DJ Pooh, Dr. Dre’ye Grand Theft Auto Online’ın nasıl bir oyun olduğunu anlattıktan sonra fikrini değiştirdiğini açıkladı.

İLK TEKLİFİ REDDETTİ

DJ Pooh yaptığı röportajda, “Başlangıçta sadece hayır dedi. Cevabı başlangıçta hayırdı çünkü Dre, oyun oynayan biri değil. Oyunların hiçbirini oynamadı. Çocuklar için bir şey yapıyormuşum gibi” hissettiğini söyledi.

GTA’nın nasıl bir hale geldiğini anlatan DJ Pooh, “Uçup gitti. Tüm bu şeyleri yapabileceğinizi bilmiyordu. İnsanlar metaverse olarak adlandırdığı tüm oyun katmanlarından daha güzel.” dedi ve oyun içerisinde lowrider araçlar ile gezip farklı jantlar takıldığını, çetelerle savaşa girildiğini anlatınca Dr. Dre’nin fikrini değiştirdiğini söyledi.

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.