enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1582
EURO
38,1613
ALTIN
2.912,94
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
27°C

Putin’in ortaya çıkan yeni görüntüsü hastalık iddialarını kuvvetlendirdi

Rusya Devlet Başkanı Putin’in yaklaşık 2 ay önce Belarus Devlet Başkanı Alexander Lukashenko ile yaptığı görüşme öncesindeki hareketleri, Putin …

Putin’in ortaya çıkan yeni görüntüsü hastalık iddialarını kuvvetlendirdi
26.04.2022
133
A+
A-

Rusya Devlet Başkanı Putin’in yaklaşık 2 ay önce Belarus Devlet Başkanı Alexander Lukashenko ile yaptığı görüşme öncesindeki hareketleri, Putin’in önemli sağlık sorunları yaşadığına dair spekülasyonları artırdı.

“HASTALANDI” İDDİALARINI GÜÇLENDİRDİ

Putin’in 18 Şubat’ta ağırladığı Belarus Devlet Başkanı Alexander Lukashenko ile yaptığı görüşmede ellerinin kontrolsüz bir şekilde titrediği ve otururken titreyen elleri ile koltuğu sıkı bir şekilde tutuğu anlara ait video ortaya çıktı. Ortaya çıkan görüntüler daha önce hakkında ciddi hastalık belirtileri gösterdiği iddiaları ortaya atılan Putin’in önemli bir hastalığa yakalanmış olabileceği ihtimalini güçlendirdi.

YÜRÜMEKTE ZORLANDIĞI GÖRÜLDÜ

Ortaya çıkan videoda, Putin’inin ayakta misafiri ile tokalaşmak için hazırlandığı sırada sağ elinin kontrolsüz bir şekilde titrediği Putin’in bunu gizlemek vücuduna yapıştırdığı ve konuğuna doğru yürürken sendelediği görülüyor. Huzursuz olduğu görünen Putin, sandalyede oturduğu sırada sürekli ayaklarını yere vurup titreyen eli ile koltuğu sıkı bir şekilde tuttuğu görülüyor.

Putin, Sergey Şoygu ile yaptığı görüşmede sürekli masadan destek aldı

SAVUNMA BAKANI İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMEDEKİ DURUŞU GÜNDEM OLMUŞTU

Daha önce Savunma bakanı Sergey Şoygu ile yaptığı görüşmede koltukta sürekli yamuk durması ve dengesini sağlamak için masaya tutunması hakkında kanser olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

Putin’in ayin sırasında ayakta durmakta zorlandığı ve sallandığı da görüldü.

AYİN SIRASINDAKİ GÖRÜNTÜSÜ TARTIŞMALARA YOL AÇMIŞTI

69 yaşındaki Putin, Moskova’daki Kurtarıcı İsa Katedrali’nde şehrin belediye başkanı Sergei Sobyanin’in yanında durmakta zorlanırken, sürekli dudaklarını ısırması ve yalaması da gündem oldu. İngiliz basını, Putin’in ‘gergin’ göründüğünü ve dikkatinin dağınık olduğunu öne sürerken, görüntüleri de manşete taşıdı.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.