enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2176
EURO
37,8647
ALTIN
2.919,20
BIST
9.012,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Yağmurlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Bayram izni 9 gün olacak mı? Milyonların gözü Erdoğan’ın başkanlık yapacağı toplantıda

Türkiye’deki vatandaşların dört gözle beklediği Ramazan Ayı’nda sona doğru gelinirken, bayram tatilinin yaklaşmasıyla birlikte gerek …

Bayram izni 9 gün olacak mı? Milyonların gözü Erdoğan’ın başkanlık yapacağı toplantıda
24.04.2022
123
A+
A-

Türkiye‘deki vatandaşların dört gözle beklediği Ramazan Ayı’nda sona doğru gelinirken, bayram tatilinin yaklaşmasıyla birlikte gerek memleketlerine gidecek gerek tatile çıkacak vatandaşlar da tatilin kaç gün olacağını merak etmeye başladı.

İÇ VE DIŞ GÜNDEM İLE EKONOMİ GÖRÜŞÜLECEK

Bu konunun da karara bağlanacağı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak.NTV’nin aktardığına göre, toplantıda Türkiye’nin iç ve dış gündemi ile ekonomiye dair gelişmeler ele alınacak.

BAYRAM TATİLİ KONUSU DA ELE ALINACAK

Ramazan Bayramı yaklaşırken en çok merak edilen konulardan biri olan bayram tatilinin 9 güne çıkıp çıkmayacağı kararının da toplantıda alınması bekleniyor.

NORMAL TATİL 4 MAYIS’TA BİTİYOR

Ramazan Bayramının ilk günü 2 Mayıs Pazartesi, son günü ise 4 Mayıs Çarşamba gününe denk geliyor. Bayram tatilinin 9 gün olması için 5 Mayıs Perşembe ve 6 Mayıs Cuma günlerinin de resmi veya idari tatil edilmesi gerekiyor. İdari tatil ilan edilmesi halinde sadece memurlar 9 gün günlük izinden faydalanacak.

hepcanli.com – Güncel
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.