enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C

Fazıl Say: “Beethoven sağır olacağına Gustavo sakat kalsaydı!”

Fenerbahçe taraftarı olan, dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, Fenerbahçe’nin deplasmanda Gaziantep FK’ye 3-2 kaybettiği karşılaşma …

Fazıl Say: “Beethoven sağır olacağına Gustavo sakat kalsaydı!”
14.12.2021
388
A+
A-

Fenerbahçe taraftarı olan, dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, Fenerbahçe’nin deplasmanda Gaziantep FK’ye 3-2 kaybettiği karşılaşma sonrası, Fenerbahçeli futbolcu Gustavo‘yu eleştirdi. “Gustavo neden oynadı hala anlamıyorum. Ve kızıyorum. Beethoven sağır olacağına Gustavo sakat kalsaydı…” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’de 16. hafta heyecanı Gaziantep FK – Fenerbahçe maçıyla sona erdi. Sarı-lacivertliler, geri düştüğü karşılaşmada 2 kez rakibini yakalasa da sahadan 3-2’lik skorla mağlup ayrıldı.

Bu sonuçların ardından lider Trabzonspor’un 12 puan gerisinde olan Fenerbahçe 5, 16 puan gerisinde bulunan Galatasaray ise 9. sıraya geriledi.

Fenerbahçe taraftarı olan Fazıl Say, sosyal medya mecrası Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla Gaziantep FK’ye kaybedilen maçta Gustavo’nun oynamasını eleştirdi. Say, “Adamlar 49 metreden çakıyor gol oluyorsa bunda Ali Koç’un ne suçu var bilemedim. Ne yapsın? Antep’te sahayı mı uzatsın, genişletsin? Gustavo neden oynadı hala anlamıyorum. Ve kızıyorum. Beethoven sağır olacağına Gustavo sakat kalsaydı…” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.