enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1932
EURO
38,1171
ALTIN
2.895,94
BIST
9.665,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
21°C
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Çok Bulutlu
28°C

Menajeri konuştu! “Morutan için bir handikaptı…”

Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan’ın menajeri Victor Becali, Sarı-Kırmızılı ekipte son haftalarda forma şansı …

Menajeri konuştu! “Morutan için bir handikaptı…”
12.04.2022
118
A+
A-

Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan’ın menajeri Victor Becali, Sarı-Kırmızılı ekipte son haftalarda forma şansı bulmakta zorlanan Rumen futbolcu hakkında açıklamalarda bulundu.

Rumen basınına konuşan Becali, Morutan’ın Sarı-Kırmızılı ekipteki durumu hakkında, “Fatih Terim onu istemişti. Ancak sonra sonuç alınamadı, teknik direktör de değişti. Morutan’ın hikayesi buydu, çok karmaşık değil.” sözlerini dile getirdi.

“İngilizce bilmemek Morutan için bir handikap”

Morutan’ın İngilizce bilmemesinin de performansını etkilediğini söyleyen Becali,”İngilizce bilmemek Morutan için bir handikaptı, özellikle de çok sayıda yabancının olduğu bir takımda. Elbette bu onu engelleyen bir durum ama aynı zamanda belli bir konjonktür söz konusu.” dedi.

“Hiçbir sorun kalmadı”

Becali ayrıca futbolcuya güvenini belirterek, “Galatasaray’ın Morutan’a yaptığı yatırımı geri alacağına inanıyorum. Ona ne olacağını bilmiyorum, şu ana kadar hiçbir sorun kalmadı” ifadelerini kullandı.

Sarı-Kırmızılı forma ile bu sezon 32 maçta görev alan Morutan, 3 gol, 5 asistlik performansa imza attı. (Fanatik)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.