enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Rıdvan Dilmen: Guardiola gelse şampiyon yapamaz

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda ezeli rakibi Galatasaray’ı konuk etti.  Maçı 2-0’lık skorla Fenerbahçe …

Rıdvan Dilmen: Guardiola gelse şampiyon yapamaz
11.04.2022
123
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda ezeli rakibi Galatasaray’ı konuk etti. 

Maçı 2-0’lık skorla Fenerbahçe kazandı. TRT Spor’da konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe – Galatasaray derbisini değerlendirdi ve Galatasaray’daki son durumu yorumladı.

Rıdvan Dilmen: “Galatasaray takımının iyi futbol oynama ihtimali yok. Galatasaray taraftarı iyi futbolcuları görmüş. Dönelim bizim dönemimize Cevad Prekazi’yi görmüş, bizden sonra dönemi görelim Hagi’yi görmüş, yakın zamanı görelim iyi futbolcular görmüş. Gomis, Berkan, Babel ile şampiyonluk yarışında olamazsın. Torrent’in hocası Guardiola gelse de şampiyon yapamaz.” dedi.

Dilmen ayrıca, “Fenerbahçe’nin yedekleri, Galatasaray’ın ilk 11’inden daha iyi takım. Gomis eleğini asmış zaten. Babel kurtarıcı olarak arada giriyor o da eskisi gibi değil. Galatasaray’ın 3 orta sahası Taylan, Berkan, Cicaldau Fenerbahçe’de oynayamaz. 15-20 yıldır en zayıf Galatasaray kadrosu bu. Sezon başında da Galatasaray’ın şampiyon olması zor diyordum.” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.