enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2640
EURO
37,6503
ALTIN
2.912,57
BIST
9.031,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Çok Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C

Hailey Bieber’ın güzellik markasının çıkış tarihi belli oldu!

Dünyaca ünlü süper model Hailey Bieber, aylar önce duyurusunu yaptığı güzellik markasını sonunda hayranlarının beğenisine sundu. Bieber’ın …

Hailey Bieber’ın güzellik markasının çıkış tarihi belli oldu!
08.04.2022
108
A+
A-

Dünyaca ünlü süper model Hailey Bieber, aylar önce duyurusunu yaptığı güzellik markasını sonunda hayranlarının beğenisine sundu. Bieber’ın heyecanla beklenen cilt bakım markası bu yaz satışa çıkacak.

2018 yılında Kanadalı Pop yıldızı Justin Bieber ile nikah masasına oturan model Hailey Bieber, güzellik sırlarını hayranlarıyla paylaşmak için gün sayıyor. İkinci adı olan “Rhode” ismini verdiği cilt bakım markasını piyasaya sürmeye hazırlanan güzel model, Haziran ayında markasında yer alan ürünlerin satışını başlatacak.

Justin Bieber ve Hailey Bieber

Sosyal medya hesabından sık sık makyajsız ve filtresiz paylaşımlar yapan 25 yaşında Bieber, markasında yer alan ürünleri birçok makyaj artistine denettirdiğini ve olumlu dönüşler aldığını söyledi. Piyasada çok fazla marka ve içerik olmasının gözünü korkuttuğunu itiraf eden ünlü model “yeni ve farklı” bir marka kuracağı konusunda kendine güvendiğini de sözlerine ekledi. 

Hailey Bieber

Hem uygun fiyatlı ürünlerden hem de lüks cilt bakım ürünlerinden ilham alan Bieber’ın markasında yer alan ürünlerin fiyatı ise henüz belli değil. 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.