enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2515
EURO
37,5842
ALTIN
2.870,01
BIST
9.132,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
25°C
İstanbul
25°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
27°C
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C

Ukraynalı kadınlar, kendilerine gönderilen iğrenç mesajları ifşa etti: Ben bekarım, bana taşınsana

24 Şubat’ta Rusya tarafından Ukrayna’ya yönelik başlatılan işgal girişiminin ardından binlerce Ukraynalı da evini ve ülkesini terk ederek başka …

Ukraynalı kadınlar, kendilerine gönderilen iğrenç mesajları ifşa etti: Ben bekarım, bana taşınsana
05.04.2022
157
A+
A-

24 Şubat’ta Rusya tarafından Ukrayna’ya yönelik başlatılan işgal girişiminin ardından binlerce Ukraynalı da evini ve ülkesini terk ederek başka ülkelere kaçmak zorunda kaldı. Tüm bu gelişmeler yaşanırken İngiliz medyası olayın bambaşka bir boyutunu gözler önüne serdi.

“SADECE KALACAK BİR EV BULMAK İSTEDİK”

“BANA TAŞINSANA GİBİ MESAJLAR ATTILAR”

Gazeteye konuşan bir diğer kadın ise yardım çağrısından sonra birçok erkeğin kendisine çıplak fotoğraf attığını söyledi. Bir kadın, Londra’da yaşadığını söyleyen bir mühendisin kendisine, “Ben bekarım ve yalnız yaşıyorum, sen neredesin? Bana taşınsana” dediğini aktardı.

FACEBOOK İDDİALARLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Ukraynalı kadınların, İngiltere’de yaşamak için temizlik işleri yapanlar için oluşturulan Facebook gruplarına girdiği fakat buradan da saldırılara uğradıkları ortaya çıktı. Facebook ise kadınların iddialarından sonra bir soruşturma başlatıldığını açıkladı. İngilizlerin gönüllü olarak para karşılığında Ukraynalı mültecilere kapılarını açma projesinin de inceleme altına alındığı belirtildi.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.