enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
27°C

90’lı yıllara damga vuran Merve İldeniz yıllar sonra ortaya çıktı! İşte son hali

Metin Arolat’ın Dert Değil klibinde göğsüne yoğurt dökülen ve iddialı karelere imza atan ünlü manken Merve İldeniz mesleğini bıraktı ve İstanbul …

90’lı yıllara damga vuran Merve İldeniz yıllar sonra ortaya çıktı! İşte son hali
05.04.2022
152
A+
A-

Metin Arolat’ın Dert Değil klibinde göğsüne yoğurt dökülen ve iddialı karelere imza atan ünlü manken Merve İldeniz mesleğini bıraktı ve İstanbul’u terk etti. Bodrum’a yerleşen ve sessiz sakin bir hayat süren güzel manken güzelliğiyle dikkat çekiyor.

21 yıl önce her şeyi bırakıp Bodrum’a yerleşen Merve İldeniz Merhaba dergisine konuştu.

Yalnızlık kelimesini sevmediğini belirten İldeniz, nedenini şöyle açıkladı: “Yalnızlık kelimesini sevmem, tek başınalığın enerjisi yalnızlık kelimesinden farklı.

Tek başımıza doğduk, tek başımıza öleceğiz.

İstersek yanımızda yüz kişi olsun, o an gelince ölümü tadarken tek başımıza olacağız.””Uçak düşse, herkes aynı anda ölse bile her insan bunu tek başına deneyimlemek zorundadır.

Bu gerçeğimizdir. Çevremizdeki insanlar bizim bu tek başımıza çıktığımız hayat yolculuğunu kısa süre için şenlendirirler.

Öncelikle hakikate düz bakalım.”Eski manken İldeniz, şimdi saçlarını boyatmayan, saçlarındaki akları umursamayan, kızını devlet okullarında okutan, Bodruma hayran aynı zamanda metafizik ve spor meraklısı bir kadın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.