enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

Instagram DM’lere Erişilemiyor

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından olan Instagram, pek çoğumuzun severek kullandığı bir uygulama. Kimi zaman komik videolar kimi …

Instagram DM’lere Erişilemiyor
03.04.2022
141
A+
A-

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından olan Instagram, pek çoğumuzun severek kullandığı bir uygulama. Kimi zaman komik videolar kimi zamansa alev gönderdiğimiz Instagram DM’lerine şu anda erişilemiyor.

Şu anda pek çok kullanıcı farklı farklı sorunlar yaşıyor olsa da bu sorunların tamamı Instagram mesaj kutusunda görülüyor.

Instagram çöktü mü?

Şu anda bazı kullanıcılarda mesaj kutusu açılmıyorken bazı kullanıcılarda ise gönderilen mesajlar karşı sürekli olarak ‘gönderiliyor’ olarak görünmekte. Zor da olsa gönderilen mesajlar ise karşı tarafın gelen kutusuna dakikalar sonra ulaşıyor.

Instagram DM’lerine erişilemezken hikayeler, akış ve Reels gibi diğer özellikler ise sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Instagram yetkilileri şu anda sorunun kaynağı ya da çözülüp çözülmediği hakkında bir açıklama yapmadı. Peki sizde durumlar nasıl?

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.