enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1997
EURO
37,9667
ALTIN
2.915,31
BIST
9.564,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Çok Bulutlu
27°C

Burak Yörük tartıştığı otobüs şoförüne saldırdığı için özür diledi

Son olarak Aşk Mantık İntikam dizisi ile seyirci karşısına çıkan ve büyük bir hayran kitlesi bulunan oyuncu Burak Yörük, trafikte tartıştığı …

Burak Yörük tartıştığı otobüs şoförüne saldırdığı için özür diledi
03.04.2022
164
A+
A-

Son olarak Aşk Mantık İntikam dizisi ile seyirci karşısına çıkan ve büyük bir hayran kitlesi bulunan oyuncu Burak Yörük, trafikte tartıştığı otobüs şoförüne saldırmıştı. Olay sonrası sessizliğini koruyan Yörük, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla özür diledi.

‘Baraj’ ve ‘Aşk Mantık İntikam’ gibi dizilerde başrol oynayan ve yeni sezonda Bir Yaz Dizisi adlı yapımda rol alacak olan Burak Yörük, trafikte çıkardığı olayla gündeme geldi. Arkadaşıyla seyir halinde olan oyuncu, tartıştığı bir otobüs şoförüne saldırdı. 

Bilinmeyen bir nedenden dolayı yaşanan tartışmada öfkelenen oyuncu, direksiyon başındaki şoföre yumruklarla saldırdı. Küfürlerin havada uçuştuğu anlarda olayı yerine gelen emniyet görevlileri ise genç oyuncuyu güçlükle sakinleştirdi.

burak yörük otobüs şoförü

Saldırıya uğrayan otobüs şoförü ise oyuncudan şikayetçi olduğunu söyledi. Polisin tutmasına rağmen sinirlerine hakim olamayan oyuncu, otobüsü yumruklamaya devam etti.

ÖZÜR DİLEDİ

Trafikte tartıştığı otobüs şoförünü darp ettiği için gündeme gelen Burak Yörük, “İşim dışında böyle bir olayla gündeme geldiğim için çok üzgünüm ve yaşananlardan ötürü herkesten özür dilerim” açıklaması ile Instagram hesabı üzerinden özür diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.