enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Parti’den ihracı istenen Ethem Sancak’tan ilk açıklama: Ben Tayyip Erdoğan’ın neferiyim

İş insanı ve AK Parti üyesi Ethem Sancak, geçtiğimiz günlerdeMarmara Üniversitesi’nde katıldığı bir konferansta, “Biz Amerika’nın desteğiyle …

AK Parti’den ihracı istenen Ethem Sancak’tan ilk açıklama: Ben Tayyip Erdoğan’ın neferiyim
01.04.2022
159
A+
A-

İş insanı ve AK Parti üyesi Ethem Sancak, geçtiğimiz günlerdeMarmara Üniversitesi’nde katıldığı bir konferansta, “Biz Amerika’nın desteğiyle iktidara geldik. Taç giyen baş akıllanır. One minute olayında rest çektik. Batının pranga sistemine kafa tutmaya başladık. Bunu devirebilmek için en son içimize sızdırdıkları FETÖ, 15 Temmuz darbesini yaptı. Biz milletimizin desteğiyle bunları yendik” ifadeleriyle büyük tepki çekmişti.

DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLDİ

Bu gelişme sonrası AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu, tedbirli olarak kesin ihraç istemiyle Ethem Sancak’ı İl Disiplin Kurulu’na sevk etti.

“ASLA BÖYLE BİR ŞEY SÖYLEMEDİM”

“PARTİDEN İHRAÇ EDEBİLİRLER”

Basın kapalı konuşmasının sızdırıldığını belirten Sancak, Disiplin Kurulu’na sevkinin bu konuşmayla ilgili olabileceğini, parti yönetiminden kendisine gerekçe söylenmediğini aktardı. Disiplin Kurulu’na sevkine itirazı olup olmayacağı sorulan Sancak, “Bu konuda benim bir hamlem olmayacak. Canları sağ olsun. Benim partizanlık, particilik gibi bir derdim yok. Ben Tayyip Erdoğan’ın neferiyim. Davasında dik durduğu sürece ben de ona neferlik yapmaya devam edeceğim. Partiden ihraç edebilirler ama vatandaşlıktan ihraç edemezler. Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak Tayyip Erdoğan’ın davasına ve yücelttiği bayrağa hizmet edeceğim neferi olarak” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.