enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
17°C
İstanbul
17°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Jim Carrey, Oyunculuktan Emekli Olmayı Düşündüğünü Açıkladı

Hollywood diyince akla gelen isimlerden birinin efsanevi oyuncu Jim Carrey olduğunu söylememiz yanlış olmaz. Ace Ventura, Truman Show, Eternal …

Jim Carrey, Oyunculuktan Emekli Olmayı Düşündüğünü Açıkladı
01.04.2022
156
A+
A-

Hollywood diyince akla gelen isimlerden birinin efsanevi oyuncu Jim Carrey olduğunu söylememiz yanlış olmaz. Ace Ventura, Truman Show, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, The Mask ve daha birçok ikonik yapımda yer alan aktör, komedi türü başta olmak üzere filmlerin vazgeçilmez isimleri arasındaydı. Anack Carrey’i, son zamanlarda Kidding ve Sonic The Hedgehog dışında yeni yapımlarda göremez olmuştuk.

Şimdi de 60 yaşındaki Altın Küre ödüllü ünlü aktör, Access isimli haber sitesine hayranlarını bir hayli üzecek açıklamalar yaptı. Carrey, verdiği demeçte oyunculuk kariyerini sonlandırarak emekli olmayı düşündüğünü ifade etti.

“Karşıma kusursuz bir senaryo çıkmazsa emekli oluyorum”

Özel hayatı ve yaşadığı psikolojik sorunlarla da son yıllarda gündeme gelen Carrey yaptığı açıklamalarda, “Muhtemelen emekli oluyorum. Bu konuda oldukça ciddiyim. Eğer karşıma insanların gerçekten görmesini gerektirecek muazzam bir senaryo çıkarsa devam edebilirim; ancak bu olmadığı sürece ara veriyorum. Sakin hayatımı, resim yapmayı ve ruhsal yaşamımı seviyorum. Oyunculuk konusunda yeteri kadar şey yaptığımı düşünüyorum” ifadelerini kullanarak önümüzdeki günlerde vizyona girecek Sonic 2’den sonra oyunculuğu bırakmayı düşündüğünü ifade etti.

Carrey’in zaten zorluklarla dolu olan hayatı, 2015 yılında kız arkadaşının intihar etmesi sonucu daha da kötüleşmişti. Daha sonra Hollywood’a ara veren efsane oyuncu, bu süreçte bir uyanış sürecinden geçtiğini ve depresyonla ilgili mücadelesini yaptığı açıklamalarda vurgulamıştı.

Son zamanlarda emeklilik kararı alan tek efsanevi oyuncu Jim Carrey değil. Geçtiğimiz günlerde de Die Hard, Pulp Fiction, Sixth Sense ve daha birçok kült yapımdan tanıdığımız Bruce Willis’in afazi hastalığı sebebiyle aktörlük kariyerini noktaladığı duyurulmuştu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.