enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
26°C
İstanbul
26°C
Çok Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C

Türkiye’nin önde gelen zincir marketinde satışa sunulan eriğin fiyatı tartışma konusu oldu

Yaz meyvesi olan erik, erkenci hasatlarla satışa sunulmaya başlandı. Bazı marketler de az miktarda üretilen bu erikleri, raflarına koymaya …

Türkiye’nin önde gelen zincir marketinde satışa sunulan eriğin fiyatı tartışma konusu oldu
01.04.2022
151
A+
A-

Yaz meyvesi olan erik, erkenci hasatlarla satışa sunulmaya başlandı. Bazı marketler de az miktarda üretilen bu erikleri, raflarına koymaya başladı. Ancak şu an mevsimi olmayan eriğin fiyatı cep yakacak cinsten.

KİLOSU 690 LİRA

Türkiye’nin önde gelen bir zincir marketi de erik satışına başladı. Kilogramı 690 liradan satışa sunulan erik, fiyatıyla dikkat çekiyor.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Fiyatı yüksek olan erik, sosyal medyada da gündem oldu. Marketin etiket fiyatını paylaşan bir kullanıcı, “Erik fiyatına bak. Kredi kartına 6 taksit seçeneği de gelir mi bari” ifadelerini kullandı. Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni aldı.

HAMİLE KADINLAR TERCİH EDİYOR

Erkenci erikler genelde hamile kadınlar tarafından tercih ediliyor. Aşeren hamile kadınlar için küçük küçük paketler halinde satılıyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.