enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C

Alkollü mekanları gezip vatandaşlara nasihatler veren tebliğcilerden sonra bu kez de tebliğci teyze

İstanbul’da eğlence hayatının yoğun olarak yaşandığı Taksim ve Beyoğlu gibi bölgelerde ortaya çıkarak alkol alan vatandaşlara uyarıda bulunan ve …

Alkollü mekanları gezip vatandaşlara nasihatler veren tebliğcilerden sonra bu kez de tebliğci teyze
01.04.2022
154
A+
A-

İstanbul‘da eğlence hayatının yoğun olarak yaşandığı Taksim ve Beyoğlu gibi bölgelerde ortaya çıkarak alkol alan vatandaşlara uyarıda bulunan ve “tebliğci” olarak adlandırılan şahıslar, önceki gün Kadıköy’de ortaya çıkarak vatandaşlara uyarıda bulunmuştu.

MASADAKİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Tebliğcilerin alkol alan insanların oturduğu masaların çevresinde “Hocanın görevi ölüm gelmeden hatırlatmak, berber tıraş eder doktor muayene eder. Hoca da hatırlatır” şeklinde yaptığı açıklamalara, masada oturan vatandaşlardan da tepki geldi.

BU KEZ DE TEBLİĞCİ TEYZE

Bu sefer de yaşlı bir kadın, yaşları bilinmeyen iki genç kızın kıyafetlerine yönelik uyarıda bulundu. Kızlara “Sizi uyarmak zorundayım” diyen kadın, şunları söyledi: “Ben de anneyim siz de benim kızlarımsınız. Uyarmak zorundayım” diyen kadına, kızlar “Bizim de annemiz var ama bu bizim tercihimiz” şeklinde karşılık verdi. Bunun üzerine kadın ise “Böyle tercih olmaz. Siz dansöz mü olmak istiyorsunuz. Sen ne sanıyorsun sen? Böyle gezdiğinde çok mu iyi oluyorsun. Bana ‘Niye bunları doğru yola çekmedin’ diye soracaklar. Aç da giy o zaman. Aç da giy.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.