enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1779
EURO
37,8409
ALTIN
2.909,57
BIST
9.080,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
30°C
Cumartesi Çok Bulutlu
28°C
Pazar Yağmurlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Şarkıcı Atiye’den kızı Ferah için itiraf! Kulağında…

Şarkıcı Atiye, Kuruçeşme’de kameralara yakalandı. Atiye, 2 yaşındaki kızı için “Çok yetenekli. Hem anneye hem babaya benzemiş. Şimdiden darbuka …

Şarkıcı Atiye’den kızı Ferah için itiraf! Kulağında…
01.04.2022
195
A+
A-

Şarkıcı Atiye, Kuruçeşme’de kameralara yakalandı. Atiye, 2 yaşındaki kızı için “Çok yetenekli. Hem anneye hem babaya benzemiş. Şimdiden darbuka çalıyor.” ifadesini kullandı.

Son çıkardığı single parçası Allem Kallem’in gündeme düşmesiyle başarısından dolayı memnuniyetini dile getiren şarkıcı Atiye “TikTok’da trend oldu. 20 milyon izlenme ve binlerce video çekildi. Bende evde komik bir video çektim. Böyle güzel dönüşlerin olması beni çok mutlu ediyor” ifadesini kullandı.

atiye

“POP MÜZİĞİ KURTARMAYA GELİYORUM”

Daha önce de röportajlarında “Pop müziği kurtarmaya geliyorum” ifadesinin yeniden altını çizen Atiye, onun bir espiri olduğunun ve pop müziği ülkece çok sevdiğimizi belirtti. Pandemi sebebiyle sektörde oluşan boşluğu gösterirken “Pandemide birçok sanatçı çalışmalarını durdurdu. Bizde çok güzel bir pop albümü hazırladık” ifadesini kullandı.

atiye ve kızı ferah feza

“ŞİMDİDEN DARBUKA ÇALIYOR”

2018 yılında Erol Sebebci ile dünya evine giren güzel şarkıcının 2 yaşındaki kızı Ferah Feza için “Şimdiden darbuka çalıyor. Çok yetenekli. Hem anneye hem babaya çekmiş. Onunla aktivite yapmayı çok seviyorum. Beraber dans ediyoruz, spor yapıyoruz. Zaten sabahtan akşama kadar evde müzik olduğu için müzikle büyüyen bir çocuk.” ifadesini kullandı.

“GÖRÜNCE ÇOK ŞAŞIRDIM”

94’üncü Oscar Ödülleri töreninde oyuncu Will Smith ile sunucu Chris Rock arasında yaşanan sıkıntıları gördüğünü belirten Atiye, “Görünce çok şaşırdım. Acaba kurgu mu dedim. Zannedersem sevdiklerimiz söz konusu olduğunda çok fazla korumacı davranabiliyoruz. Ama tabii ki de bunun karşılığı şiddet olmamalı. O da bence bunun farkına vardı. Önemli olan hata yaptığında hatana sahip çıkmak. Will Smith küçüklüğümden beri çok sevdiğimi bir isim. Onun dizisiyle büyüdüm. Hepimiz hata yapabiliriz” olarak görüşünü bildirdi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.