enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,2141
EURO
34,7252
ALTIN
2.452,26
BIST
10.312,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Açık
21°C
SON DAKİKA
16:20 Talaslı kursiyerlerden Huzurevi’ne ‘Anneler Günü’ ziyareti
16:08 Stres Yok, ZEYGEM Var..!
15:57 Yunanistan’ın İzmir Başkonsolosu’ndan turistlere İzmir daveti
15:56 Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı namaz sonrasında vatandaşlarla hasbihal etti
15:55 Nevşehir Belediyesi’nin Otolife Dergisi iş birliği ile düzenleyeceği 1. Nevşehir Oto Show etkinliği 13 Mayıs Pazartesi günü başlıyor
15:36 Gemlik halkı, Başkan Deviren’den çözüm istiyor
15:23 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Arapapıştı Kanyonu 11 Mayıs Cumartesi günü turizme açılıyor
15:21 Sanayide çarklar dönüyor!
15:20 Başkan Aras: “Öğrenciler için sefer ağını genişletiyoruz”
15:01 Canik’te Annelere Özel Seminer
15:00 Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı M. Rahmi Koç’tan Başkan Mesut Ergin’e ziyaret
14:58 Başkan Altay: “Engelleri Hep Birlikte Kaldırıyoruz”
14:57 Başkan Büyükakın: Amatör spor kulüplerimize destek olmak için buradayız
14:56 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay 83. Dünya SKAL Kongresi’nin tanıtım toplantısında konuştu İzmir turizmde sıçrama yaşaması gereken bir dönemde
14:38 Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir: Zafer Kalaycı’nın Yardımına Koştu Zafer Kalaycı Protez Bacağına Kavuşuyor
14:36 Başkan Özel: “Yenişehir halkının zararını minimize etmeye çalışıyoruz”
14:11 “Uluslararası Konya Model Birleşmiş Milletler Konferansı” Konya’da Başladı
14:10 EÜ Hemşirelik Fakültesinden “Araştırma Ekosistemini Güçlendirme Atölyesi”
14:06 Sıcak hava balonculuğunda zirvedeyiz
13:51 Gölcük’te trafik haftası duyarlılığı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Sony, PlayStation Plus Nisan 2022 oyunlarını açıkladı

Sony’nin PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak verdiği oyunlar arasında PlayStation Plus Nisan ayı oyunları açıklandı. PlayStation Plus …

Sony, PlayStation Plus Nisan 2022 oyunlarını açıkladı
31.03.2022
193
A+
A-

Sony’nin PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak verdiği oyunlar arasında PlayStation Plus Nisan ayı oyunları açıklandı. PlayStation Plus’ta bu ay PS4 ve PS5 için ücretsiz oyunlar yer alıyor.

5 Nisan tarihinden 2 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak PlayStation Plus Nisan 2022 oyunları arasında geçtiğimiz günlerde sızdırılan oyunlar yer alıyor. Orta Çağ soygunlarını çekin, su planlarını engelleyin ve desteyi Nisan’ın PlayStation Plus serisiyle lehinize yığın.

PLAYSTATION PLUS NİSAN 2022 OYUNLARI AÇIKLANDI

PlayStation Plus Nisan 2022 oyunları arasında PS5 ve PS4 konsolunda oynayabileceğiniz Hood Outlaws & Legends oyunu yer alırken SpongeBob Squarepants Battle for Bikini Bottom Rehydrated ve Slayt he Spider’ı PS4 kullanıcılarına sundu.

HOOD OUTLAWS & LEGENDS | PS4 ve PS5

Hood: Bu yoğun çevrimiçi çok oyunculu oyun, rakip çeteler canı acıttığı yerde zengin vurmak için cesur soygunlarda yarışırlar. Farklı oyun modlarından biri State Heist: ekiplerin mümkün olduğunca çok altın almak için belirme noktalarını kontrol ettiği tam bir kümes PvE modudur. Ancak Gold Rush PvPvE modunda, dört oyuncudan oluşan iki takım, birbirleriyle ve yapay zekâ muhafızlarıyla savaşırken mükemmel soygunu gerçekleştirmek, hazine çalmak ve çıkarmak için savaşıyor. Benzersiz beceriler ve mistik yeteneklerle donatılmış her karakter, görünmeyen hazineleri çalmak için gizlilik içinde hareket eder. Haydutlar grubunuzu işe almak, zorlu kalelerde ustalaşmak ve rakiplerinizi geride oynamak size kalmış.

SPONGEBOB SQUAREPANTS: BATTLE FOR BIKINI BOTTOM REHYDRATED | PS4

Klasik platformer geri dönüyor, süngersi ihtişamda sadık bir şekilde yeniden yapıldı! SpongeBob, Patrick ve Sandy olarak oynayın ve Plankton’un çılgın robot ordusuyla Bikini Bottom’ı yönetme şeytani planını engellemek için benzersiz beceri setlerini kullanın. Sevilen diziden sayısız karakterle tanışın ve çevrimiçi olarak iki oyuncuya kadar sürü modunun tadını çıkarın ve çevrimdışı.

SLAY THE SPIRE | PS4

Kart oyunlarını ve haydutları bir araya getiren bu fantezi deckbuilder macerasında, sürekli değişen Spire’de bir yolculuğa çıkın. Düşmanları verimli bir şekilde göndermek ve zirveye ulaşmak için yüzlerce karttan benzersiz bir deste üretin. Farklı düşmanların ve patronların üstesinden gelmenize yardımcı olmak için destenizin güçlerini geliştirmek için güçlü kalıntıları keşfedin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.