enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2592
EURO
37,6364
ALTIN
2.916,34
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

AK Parti İzmir İl Başkan Danışmanı’ndan depremzedelere skandal sözler: Şov yapmaya gelmişler

İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen ve büyük bir yıkıma sebep olan depremin yaraları hala sarılmaya çalışılıyor. “Kentsel dönüşümcü …

AK Parti İzmir İl Başkan Danışmanı’ndan depremzedelere skandal sözler: Şov yapmaya gelmişler
30.03.2022
125
A+
A-

İzmir‘de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen ve büyük bir yıkıma sebep olan depremin yaraları hala sarılmaya çalışılıyor. “Kentsel dönüşümcü değiliz” sloganı ile yola çıkan ve afet kredisi taleplerini sık sık dile getiren İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) üyesi depremzedeler, bu kez de AK Parti İzmir İl Binası’na yürüdü.

TOPLU HALDE BİNAYA GİRMEK İSTEDİLER

Depremzedeleri bina kapısında AK Parti İl Başkan Danışmanı Mustafa Kandil ve il yöneticileri karşıladı. Eylemcilerin toplu olarak içeri girmek istemesi üzerine il yöneticileri ile depremzedeler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

“ŞOV YAPMANIZA GEREK YOK”

Depremzedeler ile konuşan AK Partili Kandil, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin kendileri ile defalarca görüştüğünün altını çizerken, “Bu şekilde kameraların karşısında şov yapmanıza gerek yok” ifadelerini kullandı.

“LÜTFEN ARKADAŞLARI ALALIM”

Kandil ardından görevli polis memurlarına dönerek “Ben arkadaşlarla diyaloğa girmek istemiyorum, buraya şova gelmişler lütfen alalım” dedi.

“İYİ NİYETİMİZİ SUİSTİMAL EDİYORSUNUZ”

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.