enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1698
EURO
38,1791
ALTIN
2.919,87
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
27°C

Söyledikleri Putin’i çıldırttı! Roman Abramovich’in barış müzakerelerinde zehirlendiğinden şüpheleniliyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e yakınlığıyla bilinen ve Chelsea’nin sahibi Roman Abramovich’in, Ukrayna’yla yapılan barış müzakereleri …

Söyledikleri Putin’i çıldırttı! Roman Abramovich’in barış müzakerelerinde zehirlendiğinden şüpheleniliyor
28.03.2022
161
A+
A-

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e yakınlığıyla bilinen ve Chelsea’nin sahibi Roman Abramovich’in, Ukrayna‘yla yapılan barış müzakereleri sırasında zehirlendiği iddiası dünya gündemine oturdu.

ABRAMOVICH’IN DURUMU İYİ

Amerikan Wall Street Journal (WSJ) gazetesi, iddia edilen zehirlenmenin, Rusya’da müzakereleri sabote etmeye çalışanlar tarafından düzenlendiği iddialarına yer verdi. Gazeteye bilgi veren kaynaklar, olayın 3 Mart’ta meydana geldiğini ve Abramovich’in ve Ukraynalı müzakerecilerin durumunun iyi olduğunu bildirdi.

ZELENSKIY OLAYLARDAN ETKİLENMEDİ

BBC’nin konuştuğu Abramovich’e yakın bir kaynak, Rus milyarderin zehirlenme belirtileri gösterdiğini, ancak iyileşmiş olduğunu ve Ukrayna‘daki savaşı sonra erdirme çabasıyla müzakerelere devam ettiğini söyledi. Abramovich, Mart ayı başından beri müzakereler için Moskova ile Kiev arasında birçok kez seyahat etti. Abramovich’in Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile de görüştüğü, ancak Zelenskiy’nin olaydan etkilenmediği ve sözcüsünün olay hakkında bilgi sahibi olmadığı belirtiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.