enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,6610
EURO
35,4440
ALTIN
2.506,82
BIST
10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
31°C
İstanbul
31°C
Açık
Pazar Açık
31°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Uğur Işılak’tan ‘yalancı gazetecilere’ tokat gibi cevap!

Usta sanatçı Uğur Işılak geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yağ fiyatları ile ilgili bir paylaşım yaptı. Ancak Işılak’ın bu paylaşımı …

Uğur Işılak’tan ‘yalancı gazetecilere’ tokat gibi cevap!
28.03.2022
147
A+
A-

Usta sanatçı Uğur Işılak geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yağ fiyatları ile ilgili bir paylaşım yaptı. Ancak Işılak’ın bu paylaşımı bazı yandaş medya kuruluşları tarafından hedef haline getirildi. Usta isim, hakkında haber yapan fırsatçılara ateş püskürdü.

Ülkemizde son bir kaç aydır temel tüketim malzemesi olan yağ fiyatlarındaki fahiş artışlar üzerinden ülke ekonomisi hedef haline getirildi. Hükümetin yatırımsal olarak başlattığı tüm ekonomik paketler ve dünya genelinde devam eden artışlar göz ardı edilerek yapılan bu karalama eylemleri hakkında eski Ak Parti Milletvekili sanatçı Uğur Işılak, videolu bir paylaşım yaptı. Yandaş bir kısım medya kuruluşu, Işılak’ın videosundan “Ekmek herkese yetecekti aslında. Tarlaya karga dadandı, ambara fare, fırına hırsız memlekete harami…” kısmını keserek sanki iktidarı hedef aldığına yönünde algı operasyonu yaptı. Ancak usta isim sosyal medyada yapılan bu algı operasyonuna ilişkin bir açıklama yaparak yandaşlara adeta ‘Osmanlı tokadı’ attı.

Işılak, arabasına benzin almak için gittiği yakıt istasyonunda başından geçenleri ve videonun nasıl kesilerek sözlerinin çarpıtıldığını ifade etti. Usta sanatçı sözlerine bu şekilde devam etti:

Videonun kesilmemiş haliyle tamamını tekrar Twitter hesabından paylaşan Işılak, “Namusu olmayan birkaç gazetecinin kesip biçtiği, fikir fakiri onursuzların fitne için medet umduğu videonun tamamı… İyi seyirler.” cevabını verdi. 

Uğur Işılak
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.