enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

Barcelona kararını verdi! Inaki Pena, Galatasaray’da kalacak mı?

Ara transfer döneminde Barcelona’dan Galatasaray ‘a kiralık olarak transfer olan Inaki Pena’nın, gelecek sezon Sarı-Kırmızılı ekipte devam edip …

Barcelona kararını verdi! Inaki Pena, Galatasaray’da kalacak mı?
27.03.2022
160
A+
A-

Ara transfer döneminde Barcelona’dan Galatasaray ‘a kiralık olarak transfer olan Inaki Pena’nın, gelecek sezon Sarı-Kırmızılı ekipte devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Katalan ekibi 23 yaşındaki file bekçisi için kararını verdi.

Mundo Deportivo’da yer alan habere göre takımın ilk kalecisi Marc-Andre ter Stegen’le rekabete girebilecek bir file bekçisi isteyen Barcelona, ara transfer döneminde Galatasaray’a kiralık olarak transfer olan Inaki Pena’yı gelecek sezon takımda tutmayı planlıyor.

Haberde ayrıca Katalan ekibinde Brezilyalı kaleci Neto’nun takımdan ayrılması beklenirken, Inaki Pena’nın Sarı-Kırmızılı ekipte gösterdiği başarılı performanslar ile Ter Stegen’e ciddi bir alternatif olarak değerlendirildiğinin altı çizildi.

Aynı zamanda ekonomik olarak dar boğazda olan Barcelona, kaleci transferi için para harcamaya sıcak bakmıyor.

Xavi’den Pena’ya övgü dolu sözler

Barcelona teknik direktörü Xavi, takımının UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda Galatasaray ile oynadığı maçlarda başarılı performans sergileyen 23 yaşındaki file bekçisine övgü dolu sözler sarf etmişti.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 8 maça çıkan Inaki Pena, kalesinde 11 gol görürken, 1 kez de kalesini gole kapatmayı başardı. (Fanatik)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.