enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,2781
EURO
35,0348
ALTIN
2.472,91
BIST
10.531,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

AK Partili vekiller toplantıya çağrıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 seçimlerinin yol haritasını çizecek

2022 yılına girilmesiyle birlikte siyaset sahnesi de hayli hareketlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 Ocak’ta AK Parti milletvekilleriyle bir araya …

AK Partili vekiller toplantıya çağrıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 seçimlerinin yol haritasını çizecek
02.01.2022
195
A+
A-

2022 yılına girilmesiyle birlikte siyaset sahnesi de hayli hareketlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 Ocak’ta AK Parti milletvekilleriyle bir araya geleceği toplantıda 2023 seçimlerine ilişkin yol haritasını belirleyecek.

EN SON TEMMUZ’DA BİR ARAYA GELDİLER

AK Partili milletvekilleri ile en son 2021 yılının Temmuz ayında gruplar halinde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantılara yeni yılda da devam ediyor.

İLLERE İLİŞKİN RAPOR SUNULACAK

AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek kahvaltılı toplantıda bir grup milletvekili ile görüşecek. Toplantıda, milletvekillerinin illerine ilişkin değerlendirmeleri Erdoğan’a iletmesi bekleniyor.

2023 SEÇİMLERİNİN YOL HARİTASI ÇİZİLECEK

Yeni yıldaki çalışmaların ele alınacağı toplantıda, 2023 seçimleri öncesinde yol haritası da çizilecek. Ayrıca, 10 günlük aranın ardından çalışmalarına başlayacak Meclis’in çalışma takviminin de gündeme gelmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Salı günü de İl Başkanları toplantısına başkanlık edecek.

AA –

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.