enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
26°C

Eser ve Berfu Yenenler çiftinden Talk Show geliyor!

BKM Mutfak ekibiyle parlayan ünlü komedyen ve sunucu Eser Yenenler, eşi Berfu Yenenler ile kariyer hayatına devam etmek istediğini açıkladı …

Eser ve Berfu Yenenler çiftinden Talk Show geliyor!
27.03.2022
173
A+
A-

BKM Mutfak ekibiyle parlayan ünlü komedyen ve sunucu Eser Yenenler, eşi Berfu Yenenler ile kariyer hayatına devam etmek istediğini açıkladı.

Son günlerde sosyal medyada en çok konuşulan çiftler arasında yer alan Berfu Yenenler ve eşi Eser Yenenler’den hayranlarını sevindiren haber geldi. Ünlü çift beraber aynı projede yer alacaklarının sinyalini verdi. 

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler ortak proje

“EŞİMLE DE BİR KARİYER YÜRÜTMEK İSTİYORUM”

Ünlü komedyen NTV ekranlarındaki konuşmasında; “Sahne işini seviyorum. Berfu ile iş yapmayı çok seviyorum. Eşimle de bir kariyer yürütmek istiyorum. Hem sahnede hem de içinde eşimin olacağı talk show hikayesini devam ettireceğim. Bunun için daha dijitale kafamı odakladım. Dijitalde talk show televizyonda Çok Güzel Hareketler Bunlar. Tiyatro sahnesi ve evde de Berfu’yla bir şeyler yapmayı hayal ediyorum. Dijital için eşimle birlikte bir şeyler yazıyoruz. Ancak mecra henüz belli değil.” İfadelerini kullandı. 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.