enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,1837
EURO
34,9628
ALTIN
2.504,82
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
25°C
İstanbul
25°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Haaland çıldırmış olmalı! Dünya devinin aklın sınırlarını zorlayan teklifini reddetti

Dünya devlerini peşine takan Borussia Dortmund’un gol makinesi Erling Haaland, Manchester City’den gelen astronomik teklifi reddetti. HAFTALIK …

Haaland çıldırmış olmalı! Dünya devinin aklın sınırlarını zorlayan teklifini reddetti
25.03.2022
168
A+
A-

Dünya devlerini peşine takan Borussia Dortmund’un gol makinesi Erling Haaland, Manchester City’den gelen astronomik teklifi reddetti.

HAFTALIK 600 BİN EUROYU KABUL ETMEDİ

Sporx’in İspanyol gazetesi AS’tan aktardığı habere göre, Manchester City, Norveçli golcüye haftada 600 bin euro kazanacağı bir kontrat teklif etti. Sezon sonunda muhtemel transfer ihtimallerini görmek isteyen Haaland ise bu teklifi geri çevirdi.

REAL MADRID VE BARCELONA’DA PEŞİNDE

Haberde, Haaland’ın, İngiliz ekibinden gelen teklifi kabul etseydi, yılda 30-31 milyon euroyla en çok kazanan oyunculardan biri olacağı belirtildi. Genç golcünün ise bu yüksek teklife rağmen ikna olmadığı aktarıldı. Haaland’ın adı Manchester City dışında; Real Madrid ve Barcelona ile de anılıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.