enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Aradaki fark 4 puan! Ünlü anketçi, iki gün önce Kılıçdaroğlu’na sunduğu seçim anketini paylaştı

2023 seçimleri için geri sayım devam ederken anket şirketleri de yapmış oldukları araştırmaların sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor …

Aradaki fark 4 puan! Ünlü anketçi, iki gün önce Kılıçdaroğlu’na sunduğu seçim anketini paylaştı
25.03.2022
159
A+
A-

2023 seçimleri için geri sayım devam ederken anket şirketleri de yapmış oldukları araştırmaların sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. Son olarak MAK Danışmanlık, 30’u büyükşehir statüsündeki iller olmak üzere; 64 ili kapsayan araştırmasının sonuçlarını yayınladı.

AK PARTİ İLK SIRADA YER ALDI

Anket kapsamında vatandaşlara “Yarın genel seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz?” sorusunu yöneltildi. Buna göre katılımcıların yüzde 30.4’ü AK Parti yanıtını verdi. CHP ise yüzde 26.2 ile ikinci sırada yer aldı. Ana muhalefet partisini yüzde 14.8 ile İYİ Parti takip etti. Dördüncü ve beşinci sırada ise HDP ile MHP yer aldı.

işte MAK’ın seçim anketinden çıkan sonuç;

İKİ GÜN ÖNCE KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, iki gün önce elinde bir dosya ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü. Kulat, bu görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile son siyasi gelişmeler ve partisinin gelişmeler karşısındaki yaklaşımı üzerine çok faydalı bir sohbet imkanımız oldu. Nazik davetleri ve misafirperverlikleri için teşekkürler” ifadelerine yer vermişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.