enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
26°C

The Batman Filminden Silinen Joker Sahnesi Paylaşıldı

Son yılların en fazla beklenen filmlerinden olan The Batman, mart ayının başında vizyona girerek hayranlarıyla buluşmuştu. DC çizgi romanlarının …

The Batman Filminden Silinen Joker Sahnesi Paylaşıldı
24.03.2022
199
A+
A-

Son yılların en fazla beklenen filmlerinden olan The Batman, mart ayının başında vizyona girerek hayranlarıyla buluşmuştu. DC çizgi romanlarının ‘kara şövalye’ lakaplı kahramanının maceralarına farklı bir bakış açısı ve farklı oyuncularla odaklanan yapım, çıktığı günden beri izleyicileri ikiye bölmüş durumdaydı. Birçok insan filmi çok beğenirken bazıları da pek beğenmediklerini ifade etmiş, hikâyede boşluklar olduğunu öne sürmüştü.

Durum böyle olsa da Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano gibi yıldız isimlerin kadrosunda bulunduğu The Batman filmi, dünya çapında gişe rekorları kırarak Spider-Man: No Way Home gibi pandemide insanları sinemaya toplamayı başardı. Şimdi ise filmden hayranları heyecanlandıran bir sahne paylaşıldı.

Batman ve Joker görüşmesi

Öncelikle filmi izlemeyenler için bu kısımdan sonrasının biraz spoiler olacağını belirtelim. Dunkirk, The Killing of a Sacred Deer, Eternals gibi filmlerde gördüğümüz 29 yaşındaki İrlandalı oyuncu Barry Keoghan’ın yeni Batman filminde yer alacağı yapım vizyona girmeden önce konuşuluyordu; ancak nasıl bir rolde olduğu bilinmiyordu.

Filmin geçtiğimiz haftalarda vizyona girmesinden sonra ise bu oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı belli oldu. Yapımın sonlarına doğru, Paul Dano’nun canlandırdığı ‘The Riddler’ karakterinin Arkham Akıl Hastanesi’nde bir kişi ile konuştuğu görülmüştü. Daha sonra da bu kişinin Barry Koeghan tarafından canlandırılan efsanevi kötü karakter Joker olduğu ortaya çıkmıştı. Koeghan’ın bu karakteri canlandırması da birçok hayranı heyecanlandırırken, bazılarının kafasında soru işareti oluşturmuştu.

Şimdi ise The Batman’den silinen bir sahne paylaşıldı ve Batman ile Joker’in Arkham’da bir konuşma gerçekleştirdikleri görüldü. Filmin yönetmeni Matt Reeves de geçen ay yaptığı açıklamalarda bu sahnenin; Riddler karakterinin işlediği bir cinayetten sonra gerçekleştiğini, Batman’in de Riddler karakterini neden bunları yaptığını anlamak için Joker ile görüşmeyi tercih etiğini aktarmıştı.

Ayrıca Joker’in alışık olduğumuz bir şekilde Batman ile alaycı bir şekilde konuştuğunun görüldüğü sahnedekiNeredeyse yıldönümümüz değil mi?’ repliği de Joker’in Arkham’a Batman tarafından tıkıldığını ve ikilinin arasında daha bir şeylerin geçtiğini gözler önüne serdi.

İşte Batman ve Joker’in karşı karşıya geldiği sahne

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.