enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2268
EURO
37,9091
ALTIN
2.920,45
BIST
9.246,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Yağmurlu
22°C

Papa: Kadına şiddet tanrıya hakarettir

Vatikan’daki yeni yıl ayininde konuşan Papa Francis, “Kadınlar daha ne kadar şiddet görecek. Artık yeter!” dedi. Papa Francis, bugün Vatikan’da …

Papa: Kadına şiddet tanrıya hakarettir
01.01.2022
216
A+
A-

Vatikan’daki yeni yıl ayininde konuşan Papa Francis, “Kadınlar daha ne kadar şiddet görecek. Artık yeter!” dedi.

Papa Francis, bugün Vatikan’da yaptığı yeni yıl konuşmasında, kadınlara yönelik şiddetin tanrıya yapılmış bir hakaret olduğunu belirtti.

Vatikan’daki Aziz Petrus Bazilikası’nda yönettiği ayinde Papa, konuşmasının önemli bölümünü Hz. Meryem’den örneklerle annelik ve kadınlara ayırdı.

Kadına şiddetin son bulması çağrısı yapan Papa, “Anneler hayatı bağışlıyor ve dünyayı koruyor. Onları korumak için daha çok çaba sarf edelim. Kadınlar daha ne kadar şiddet görecek. Artık yeter! Bir kadına şiddet uygulamak Tanrı’ya hakarettir” dedi.

85 yaşındaki Papa Francis, son yeni yıl ayinini 2019’da düzenlemişti.

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.