enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1606
EURO
38,1999
ALTIN
2.919,90
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
27°C

Kimliği açığa çıkınca Amerika’dan kovulmuştu! Eski Rus ajan paylaşımıyla tepki çekti

40 yaşındaki Rus casusu Anna Chapman, ilk olarak 2010 yılında FBI tarafından Rus ajanı olarak ifşa edildiğinde manşetlerdeki yerini aldı. Rus …

Kimliği açığa çıkınca Amerika’dan kovulmuştu! Eski Rus ajan paylaşımıyla tepki çekti
20.03.2022
148
A+
A-

40 yaşındaki Rus casusu Anna Chapman, ilk olarak 2010 yılında FBI tarafından Rus ajanı olarak ifşa edildiğinde manşetlerdeki yerini aldı.

Rus-Amerikan casus takasının bir parçası olarak aynı yıl Rusya’ya iade edilen Chapman, ülkesinde modellik yapmaya başladı.

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan eski casus son olarak Rusya’nın Ukrayna’yı işgaline dair yaptığı açıklamalarda gündeme geldi.

Vladimir Putin’i ve Ukrayna’da savaşan hemşehrilerini öven eski ajanın ifadeleri bazı kullanıcıların tepkisini topladı.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalini desteklediğini belirten Chapman, yeşil bir elbisenin içinde çekildiği fotoğrafına, “Ülkemizde ve Rus halkında hayatımda böyle bir vatanseverlik ve inanç dalgası görmedim.

Bunun için teşekkür ederim” notunu ekledi.

Chapman’ın paylaşımı bazı takipçilerinden destek toplarken savaş karşıtı kullanıcıların ağır eleştirilerine neden oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.