enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

Çeçen lider Ramzan Kadirov, Ukrayna’da! Güvenlik servisiyle alay edip Kiev yönetimine tehditler savurdu

Ukrayna’ya karşı Rusya’nın yanında duran Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) ile alay ederek Ukrayna …

Çeçen lider Ramzan Kadirov, Ukrayna’da! Güvenlik servisiyle alay edip Kiev yönetimine tehditler savurdu
14.03.2022
203
A+
A-

Ukrayna‘ya karşı Rusya‘nın yanında duran Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) ile alay ederek Ukrayna topraklarında bulunduğunu belirtti. Kadirov, Ukrayna’nın başkenti Kiev‘e girmek için beklediklerini duyurdu.

BİNLERCE ÇEÇENİSTAN ASKERİNİ UKRAYNA’YA GÖNDERDİ

Rusya‘nın Ukrayna’ya saldırılarının ilk gününden beri Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e desteğini ifade eden Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Rus birlikleriyle Ukrayna’ya saldırmak için binlerce Çeçenistan askerini Ukrayna’ya gönderdi.

UKRAYNA GÜVENLİK SERVİSİYLE ALAY ETTİ

Ukrayna istihbaratının geçtiğimiz günlerde Kadirov’un Ukrayna’da olabileceğini açıklamasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Kadirov, Ukrayna topraklarında bulunduğunu duyurdu. Çeçenistan askerleri ile toplantı yaptığı anlara dair görüntüleri de paylaşan Kadirov açıklamasında, Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) ile de alay etti.

“İSTİHBARAT SERVİSİNİZ NASIL ÇALIŞACAĞINI HİÇ BİLMİYOR”

Kadirov, “Zekanız bozuk. Görüntüde Gostomel’deyiz. Geçen gün siz Kiev Nazilerinden yaklaşık 20 km uzaktaydık ve şu anda daha da yakınlaştık ve tahmin edin ne kadar yakınlaştık? SBU istihbarat servisiniz nasıl çalışacağını hiç bilmiyor. Görünüşe göre yabancı eğitmenler ve askeri danışmanlar size modası geçmiş bir yöntemle öğretmişler” ifadelerini kaydetti. Açıklamasının devamında Kiev yönetimini de tehdit eden Kadirov, “Bir an için rahatlayabilirsiniz, çünkü bizi aramanıza gerek yok. Sizi kendimiz bulacağız. Ama fazla zamanınız yok. Defalarca önerdiğim gibi, vazgeçip yanımızda dursanız iyi olur, yoksa sonunuz gelecek. Teklif hala geçerli. Ama uzun sürmez” dedi.

Ramazan Kadirov, Çeçenistan, Moskova, Ukrayna, Rusya, Savaş, Kiev, Dünya, Güncel, Haberler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.