enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1951
EURO
38,1033
ALTIN
2.893,92
BIST
9.665,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Çok Bulutlu
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C

Ruslar, Çernobil’de buzdolaplarını cesetlerle doldurmuş! Ardında hain bir plan var

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta 17. güne girilirken dünyanın gözü de tehlike saçmaları nedeniyle nükleer santrallere çevrildi. Hem stratejik …

Ruslar, Çernobil’de buzdolaplarını cesetlerle doldurmuş! Ardında hain bir plan var
12.03.2022
164
A+
A-

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta 17. güne girilirken dünyanın gözü de tehlike saçmaları nedeniyle nükleer santrallere çevrildi. Hem stratejik açıdan hem de tehlike bakımından önemli konumda bulunan Çernobil Nükleer Santrali’ndeki gelişmeler de yakından takip ediliyor. Santralle ilgili Ukrayna tarafının ortaya attığı iddia ise duyanların kanını dondurdu.

“SAHTE TERÖR SALDIRISI PLANLIYORLAR”

Çernobil’de rehin tutulan bir görevlinin kızı tarafından ortaya atılan iddiaya göre; Rus askerlerin, Devlet Başkanı Putin’in emriyle nükleer santrale “insan yapımı” bir saldırı hazırlığında olduğu belirtildi. Saldırının ardından ortaya çıkacak nükleer sızıntıyla ilgili ise Ukrayna tarafının suçlanacağı ve dünyaya ‘Ukrayna suçlu’ çağrısı yapılacağı öne sürüldü.

“ÖLÜ ASKERLERİ BUZDOLABINDA SAKLIYORLAR”

Rusya‘nın sahte saldırısıyla ilgili ortaya atılan ikinci iddia da kan dondurdu. İddiaya göre ölü Ukraynalı askerlerin cesetlerini Çernobil’deki dondurucularda tutan Rus askerlerinin, sahte saldırının ardından sonra bu askerleri “sabotajcılar” olarak dünyaya tanıtıp, taraftar çekmeye çalışacakları öne sürüldü. Ayrıca bu olayla birlikte Rusya’nın “nükleer endişesini” de kanıtlanmaya çalışılacağı aktarıldı.

SAHTE BAYRAK OPERASYONU NE DEMEK?

Sahte bayrak, gizli örgütlerin veya istihbarat örgütlerinin, belli bir halkı kışkırtma veya yönlendirme maksatlı kendi yapmış oldukları birtakım olayları hedefte olan kişiler yürütüyormuş gibi belirterek kamuyu aldatmak adına tasarlamış oldukları gizli operasyonlara verilen isimdir.

Zelenski, Ukrayna, Putin, Rusya, Dünya, Güncel, Haberler

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.