enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
30°C
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C

Trabzonspor’da Puchacz planları alt üst etti

Sakatlar yüzünden her hafta bir sorun ile karşı karşıya kalan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’yı bu kez de sol bekte görev alan …

Trabzonspor’da Puchacz planları alt üst etti
12.03.2022
163
A+
A-

Sakatlar yüzünden her hafta bir sorun ile karşı karşıya kalan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’yı bu kez de sol bekte görev alan Tymoteusz Puchacz yaktı.

Devre arasında takıma katılan ve Denswil’in defansa kaymasıyla görev bölgesinin değişilmez ismi haline gelen Polonyalı futbolcunun iki maç ceza alması Göztepe mücadelesi öncesi moralleri bozdu.

Denswil ile Ahmetcan’ın stoperdeki uyumundan memnun olan Abdullah Avcı’nın solbekte ya Trondsen’e ya da İsmail Köybaşı’na görev vermesi bekleniyor. Ancak bu kez de iki oyuncunun uzun zamandır forma giymemelerinden doğacak sıkıntılar baş gösteriyor.

Uzun süreli sakatlığı nedeniyle Trondsen son maçına 25 Aralık 2021’de Başakşehir ile yapılan Süper Lig karşılaşmasında çıktı.

İsmail’in durumu da Norveçli futbolcudan farksız değil. Köybaşı da kupada 2 Şabat’taki Denizli, Süper Lig’de ise 7 Ocak’taki Yeni Malatya maçında görev yaptı.

AVCI’NIN ALTERNATİF PLANI

Bu sıkıntının ardından bordo-mavili takımın teknik patronunun önünde bir seçenek daha var. O da stoper tercihlerini Hüseyin Türkmen ve Ahmetcan Kaplan’dan yana kullanıp Denswil’i asıl bölgesi olan sol beke çekmek. Ancak Avcı’nın bu duruma sıcak bakmadığı öğrenildi.

KAYNAK: MİLLİYET
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.