enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
30°C
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C

Eşi tarafından dolandırılan Mehmet Esen’e Müge Anlı’dan sert tepki: Sen almazsan karına…

ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, her hafta birbirinden ilginç konu ve konuklarla izleyenleri ekran başına topluyor. 16 …

Eşi tarafından dolandırılan Mehmet Esen’e Müge Anlı’dan sert tepki: Sen almazsan karına…
12.03.2022
184
A+
A-

ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, her hafta birbirinden ilginç konu ve konuklarla izleyenleri ekran başına topluyor. 16 gün evli kaldığı eşinin tüm evi boşalttığı ve eşyalarını çaldığı iddiasıyla Müge Anlı’dan yardım isteyen Mehmet Esen’e Müge Anlı’nın söylediği sözler gündem oldu.

Gündüz kuşağının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert‘te geçtiğimiz günler akıl almaz bir olay yaşandı. Adana’da yaşayan 39 yaşındaki iki çocuk babası Mehmet Esen, 16 gün evli kaldığı eşi tarafından dolandırıldığını söyleyerek yardım istedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Mehmet Esen

Çocuklarının annesinden boşanarak ikinci baharını yaşamak isteyen Mehmet Bey, lise arkadaşıyla bir ilişkiye başladı. Ancak mutluluğu bulamayan Esen, tekrar eski eşiyle barıştı. İlişkilerinde bir türlü aradığını bulamayan Mehmet Bey, Aralık ayında tekrar eşiyle ayırılıp solist sevgilisiyle bir araya geldi.

Müge Anlı ve Mehmet Esen

Neslihan Hanım ile evlenen Mehmet Bey, 16 gün süren evliliğin ardından hayatının şokunu yaşadı. Evdeki tüm eşyaların alındığını gören Mehmet Bey, hemen soluğu Müge Anlı’da aldı. 2 hafta süren evliliğinde yaşadıklarını bir bir anlatan Mehmet Bey, hem stüdyodaki hem de ekran başında izleyenleri kahkaha krizine soktu.

Mehmet Esen

Müge Anlı ise bu duruma sessiz kalmayarak “Hanımlar gülüyor ama ben de tutamıyorum kendimi. Ben gerçekten sizleri anlayamıyorum. Bunları bir kadın olarak söylüyorum. Benim eşim çalışmasa tabii ki ben alacağım, kim alacak başka? Sen almazsan karına o zaman üst kat komşusu alır. Eşinin ihtiyaçlarını karşılayacaksın” şeklinde konuştu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Sosyal medyayı sallayan olayın ardından kimileri Müge Anlı’nın tepkisini doğru bulurken kimileri de Müge Anlı’yı eleştiri yağmuruna tuttu. Sizce Müge Anlı söylediklerinde haklı mı?

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.