enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Benzine Bu Gece Yarısından İtibaren 68 Kuruş Zam Geliyor

Son haftalarda döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını etkilemişti. Hatta geçtiğimiz haftalarda dört gün içinde üç kez …

Benzine Bu Gece Yarısından İtibaren 68 Kuruş Zam Geliyor
30.12.2021
173
A+
A-

Son haftalarda döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını etkilemişti. Hatta geçtiğimiz haftalarda dört gün içinde üç kez benzin, motorin ve LPG’ye zam geldiğini sizlerle paylaşmıştık. Daha sonra ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulunmuş, döviz kurlarında sert bir düşüş yaşanmıştı.

Bunun ardından ise benzin ve motorine indirim yapıldığını sizlere aktarmıştık. Ancak bu indirim kararının pompa fiyatlarına yansımayacağı, indirim oranı kadar ÖTV artışı olacağı ifade edilmişti. Şimdi de Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) benzine yeni bir zam yapılacağını duyurdu.

Bu gece yarısından itibaren 68 kuruş zam yapılacak

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), araç kullanıcılarını üzecek açıklamalarda bulundu. EPGiS yetkilileri, bu gece yarısından itibaren, benzin litre satış fiyatına 68 kuruş zam yapıldığını, bu artışın pompa fiyatlarına yansıyacağını ifade etti.

Yetkililer tarafından yapılan bugün yapılan açıklamalarda, “Akaryakıt ürünlerinde fiyat artışı, 31/12/2021’den itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 68 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur” ifadelerine yer verildi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.