enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1526
EURO
38,1661
ALTIN
2.916,06
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C

Valorant’ın Türk Ajanı İçin Sosyal Medyadan Gelen Öneriler

Bugün sizinle paylaştığımız haberimizde Riot Games’in sevilen FPS oyunu Valorant’la ilgili ilginç bir bilgi paylaşmıştık. Haberimizde de …

Valorant’ın Türk Ajanı İçin Sosyal Medyadan Gelen Öneriler
05.03.2022
213
A+
A-

Bugün sizinle paylaştığımız haberimizde Riot Games’in sevilen FPS oyunu Valorant’la ilgili ilginç bir bilgi paylaşmıştık. Haberimizde de belirttiğimiz gibi Valorant’ın yeni ajanının Türk bir karakter olacağı söylentileri, hepimizde merak uyandırmayı başardı.

Sosyal medya da yeni ajanın Killjoy’un annesi olacağı konuşulan yeni ajan, aynı zamanda Almanya’da yaşayan bir Türk olarak karşımıza çıkabilir. Bazı teoriler yeni ajanın isminin ‘Zehra’ olacağını söylese de sosyal medyada çok daha yaratıcı isimler karşımıza çıktı.

Sizlere sorduk:

Cevapların büyük birçoğunluğu yeni ajanın isminin, yıllarca tüm Türkiye’yi ekranlara kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisindeki Polat Alemdar olması gerektiği yönündeydi. Valorant bu önerilerinizi dikkate alır mı bilemiyoruz ancak yine de Türkiye’ye böyle bir jest yapıyorlarsa belki bu önerinizi de dikkate alabilirler. Tabii ki tek cevap Polat Alemdar değildi.

Birbirinden değişik, eğlenceli cevaplar aldık:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.