enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

Kim Kardashian ve Kanye West masalının sonuna gelindi! Boşanma belgesi ilan edildi

Genç milyarderler listesinde yer alan Kim Kardashian ve Kanye West’in evlilikleri resmen bitti. Bir yıldır boşanma savaşı veren ikilinin …

Kim Kardashian ve Kanye West masalının sonuna gelindi! Boşanma belgesi ilan edildi
03.03.2022
200
A+
A-

Genç milyarderler listesinde yer alan Kim Kardashian ve Kanye West’in evlilikleri resmen bitti. Bir yıldır boşanma savaşı veren ikilinin mahkemesi sonuçlandı. Detayları ise avukatlar paylaştı.

Uzun bir süredir boşanmaya çalışan Kanye West ve Kim Kardashian, yaklaşık bir yılda tam 5 avukat değiştirdi. Evlilikleri olaylı olan çiftin boşanma süreci de olaylıydı.

boşandılar

İkilinin mahkemeye uzaktan görüntülü bağlanarak boşanma taleplerini yeniledi. Mahkeme çiftin herhangi bir mal varlığı talep etmemesi üzerine boşanma belgesini ilan etti.

boşandılar

4 çocuğun velayeti Kardashian’a verildi. Kanye ise çocuklarını sürekli olarak görebilecek. Bu konuda savcılık sınırlandırma koymadı.

boşandılar

Öte yandan ikili çocukları için yapacakları harcamaları da ortak yapacak. Kanye West ve Kim Kardashian geçtiğimiz sene dudak uçuklatan servetlerinden dolayı milyarderler listesine girdi. Kanye’nin 260 milyon dolar Kardashian’ın ise 450 milyon dolar serveti olduğu ortaya çıktı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.