enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

Fahrettin Koca saat 18:00’da ne açıklayacak? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca akşam saat 6’da ne açıklaması yapacak, maskeler kalkıyor mu?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kuruluna başkanlık edecek, toplantı sonrası açıklamalarda bulunacak. Ek olarak Twitter’dan “SAAT …

Fahrettin Koca saat 18:00’da ne açıklayacak? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca akşam saat 6’da ne açıklaması yapacak, maskeler kalkıyor mu?
02.03.2022
180
A+
A-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kuruluna başkanlık edecek, toplantı sonrası açıklamalarda bulunacak. Ek olarak Twitter’dan “SAAT 18.00’DA yapacağımız basın açıklamasında maske konusunu da ele alacağız. Ve başka pek çok konuyu!” şeklinde açıklama yaptı. Peki, Fahrettin Koca saat 18:00’da ne açıklayacak? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca akşam saat 6’da ne açıklaması yapacak, maskeler kalkıyor mu? Maskeler kalkıyor mu?

FAHRETTİN KOCA SAAT 18:00’DA NE AÇIKLAYACAK?

Vatandaşların merakla beklediği açıklama bugün 2 Mart 2022 Çarşamba saat 18:00 ‘da yapılacak.

Fahrettin Koca’nın Twitter paylaşımları şu şekilde:

“SAAT 18.00’DA yapacağımız basın açıklamasında maske konusunu da ele alacağız. Ve başka pek çok konuyu!”

“11 MART 2020: Şimdi yapmamız gereken hayatımızı tedbirler doğrultusunda bir düzene sokmaktır. (Türkiye’de İlk Vaka açıklamasından)

2 MART 2022: Hayatımızı yeniden düzenlemek için gerekli değişiklikleri yapmanın zamanı geldi. (Detaylar SAAT 18.00’DA, basın açıklamasında)”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın bugün saat 18:00 ‘da maske konusunu ele alacak. Birçok önemli açıklamaların yapılacağı saat 2 Mart Çarşamba bugün akşam 18:00’da olacak.

MASKE ZORUNLULUĞU KALKIYOR MU?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığındaki Bilim Kurulu toplantısı bugün saat 16.00’da yapılacak. Salgınla mücadelede gelinen nokta ve kısıtlamaların tekrar değerlendirilmesi gündemiyle toplanacak kurulun masasındaki en önemli konu başlığı ise maske zorunluluğun kaldırılıp kaldırılmayacağı olacak. Toplantı sonrasında bu konuda bir açıklama yapacağını belirten Bakan Koca paylaşımında “Bu açıklamanın, bir süredir beklenen açıklama olacağına inanıyorum” ifadesini kullandı.

Toplantıda vaka sayılarındaki düşüş ve illerdeki son duruma göre, tebdirlerin yeniden değerlendirilmesi bekleniyor. Koca, 2 hafta önceki kabine toplantısının ardından maske kısıtlamasında yeni bir karar alınabileceğine dair mesaj vermişti.

Bu kapsamda, açık havada maske zorunluluğun kaldırılıp kaldırılmayacağı merak ediliyor. Toplantı sonrası saat 18’de bir açıklama yapacağını duyuran Koca, “Bu açıklamanın, bir süredir beklenen açıklama olacağına inanıyorum” ifadesini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.