enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Windows 11 sistem gereksinimleri!

Microsoft, Windows 11 işletim sistemi için 24 Haziran 2021 tarihinde özel bir lansman düzenledi. Yeni lansman ile birlikte yeni bir işletim …

Windows 11 sistem gereksinimleri!
01.03.2022
295
A+
A-

Microsoft, Windows 11 işletim sistemi için 24 Haziran 2021 tarihinde özel bir lansman düzenledi. Yeni lansman ile birlikte yeni bir işletim sistemine geçiş yapılacağı görülen Microsoft cephesinde beklenildiği gibi ilk olarak Beta testleri başlatıldı.

Windows 11’in, Performans, güvenlik ve yönetilebilirlik konularında bireysel bir bilgisayar deneyimi vaat edeceği açıklandı. Yeni hibrit çalışmasıyla piyasaya sürülmesi beklenen Windows 11’in, 5 Ekim 2021 tarihinde piyasaya sunulması bekleniyor. Ancak Microsoft, cephesinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Windows 11 Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Uyumlu bir 64 bit işlemcide 2 veya daha fazla çekirdekle veya Chip on System (SoC) ile 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı
  • Bellek: 4 gigabayt (GB)
  • Depolama: 64 GB veya daha büyük depolama aygıtı
  • Not: Daha fazla ayrıntı için aşağıdaki “Windows 11’i güncel tutmak için depolama alanı hakkında daha fazla bilgi” bölümüne bakın.
  • Grafik kartı: WDDM 2.0 sürücüsü ile DirectX 12 veya üstü ile uyumlu
  • Görüntüle: Çapraz olarak 9 inçten büyük yüksek çözünürlüklü (720p) ekran, renk kanalı başına 8 bit

EK İLAVE BİLGİLER

  1. İnternet bağlantısı ve Microsoft hesapları: Windows 11 Home sürümü, ilk kullanımda cihaz kurulumunu tamamlamak için internet bağlantısı ve bir Microsoft hesabı gerektirir.
  2. Bir cihazı Windows 11 Home’dan S modunda değiştirmek de internet bağlantısı gerektirir. Burada S modu hakkında daha fazla bilgi edinin.
  3. Tüm Windows 11 sürümlerinde, güncellemeleri gerçekleştirmek ve bazı özellikleri indirmek ve bunlardan yararlanmak için internet erişimi gerekir. Bazı özellikler için bir Microsoft hesabı gereklidir.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.