enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

ABD Başkanı Biden’e anket şoku! Halkın yüzde 62’si “Trump olsa farklı olurdu” dedi

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta gözlerin çevrildiği en önemli ülkelerin başında da Amerika Birleşik Devletleri geliyor. Ülkede muhalif kesim …

ABD Başkanı Biden’e anket şoku! Halkın yüzde 62’si “Trump olsa farklı olurdu” dedi
01.03.2022
154
A+
A-

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta gözlerin çevrildiği en önemli ülkelerin başında da Amerika Birleşik Devletleri geliyor. Ülkede muhalif kesim, Biden’i “Putin’e karşı yetersiz” olmakla suçlarken, tam da bu eleştirilerin gölgesinde yapılan anket gündeme damga vurdu.

“TRUMP OLSA FARKLI OLURDU”

Harvard Amerikan Siyasi Araştırmalar Merkezi, Cuma günü bir anket yaptı. Buna göre ABD halkının yarısından fazlası eğer ABD başkanının Trump olması durumunda Rus işgalinin ileriye gitmeyeceğini düşünüyor.

YÜZDE 62 İLE ÖNDE ÇIKTI

ABD halkının yüzde 62’si ‘Yaşananlar, Trump’ın başkanlık dönemine denk gelseydi Putin bu kadar ileri gidemezdi’ düşüncesinde. yüzde 38’lik kısım ise ‘Başkan kim olursa olsun Putin aklındakiler için hamle yapardı’ fikrini taşıyor.

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.