enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,3654
EURO
34,7356
ALTIN
2.393,62
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
SON DAKİKA
18:20 İsmail Doru: “Hak arama lüks haline geldi”
18:16 Burhaniye Belediyesi, Börezli Mahallesi’nde belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor
18:15 Kemer’de “Caretta caretta ilk yuva” etkinliği
18:14 Eski Merkez Valisi Hasan Özdemir’den Başkan Topaloğlu’na ziyaret
18:13 Kemer’de dere temizliği
18:11 Canik’te Hızlı Başlangıç
18:10 ESHOT’ta görev değişimi
18:09 Kemer Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
18:08 Türkiye Barolar Birliği Başkanlarından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu
18:06 İmamoğlu’ndan Şahan’a tebrik ziyareti
17:51 Sakarya’nın cennet köşelerine hayran kaldılar
17:50 Düzce’de balık tezgahları denetlendi 
17:32 Büyükyoncalı’da iki noktada yol çalışması başladı
17:31 Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, belediye yönetim kadrosunu oluşturdu
17:29 Başkan Şadi Özdemir’den gençlere “Yanınızdayız” mesajı
17:28 Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Pençe Kilit Harekât Bölgesi’nde görevi esnasında yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş’ın cenaze törenine katıldı
17:27 Milas Belediyesi üreticilerin yanında olmaya devam ediyor
17:26 Başkan Yıldız’dan Muhtarlar Buluşmasında Önemli Mesajlar
17:20 İnegöl Yeniceköy Mahallesinde yeni yollar açılıyor
17:06 CHP Bursa İl Başkanı Yeşiltaş, CHP’nin Bursa için gelecek planlarını değerlendirdi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bu hafta 6 film vizyona girecek

Türkiye’deki sinema solanlarında yılın son haftasında 6 film vizyona girecek. Will Sharpe’nin yönetmenliğini yaptığı; Benedict Cumberbatch …

Bu hafta 6 film vizyona girecek
30.12.2021
153
A+
A-

Türkiye‘deki sinema solanlarında yılın son haftasında 6 film vizyona girecek.

Will Sharpe’nin yönetmenliğini yaptığı; Benedict Cumberbatch, Claire Foy, Andrea Riseborough, Jamie Demetriou ve Sophia Di Martino’nun rol aldığı “Louis Wain’in Renkli Dünyası” izleyici ile buluşacak.

Başroldeki Oscar adayı Benedict Cumberbatch, çağının en yetenekli ressamları arasında gösterilen Louis Wain rolünde bir oyunculuk performansıyla ikonik rollerine bir yenisini ekleyecek.

Ressamın çalkantılarla dolu hayatının gerçek hikayesinde Benedict Cumberbatch’e, Altın Küre ve Emmy ödüllerinin sahibi Claire Foy eşlik ediyor.

“Son Görev”

Richard Dreyfuss, Mira Sorvino, Pruitt Taylor Vince, D.W. Moffett ve Cress Williams’ın rol aldığı “Son Görev” gerilim meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Adam Lipsius’un yönetmenliğini üstlendiği yapımın konusu özetle şöyle:

“Eski bir mafya babası olan Ben Myers, kanserle mücadele etmekte, bir yandan kendi hastalığı ile uğraşırken diğer yandan da demans hastası olan karısına bakmaya çalışmaktadır. Bir gün evlerinin soyguncuların hedefi olmasıyla hayatı bambaşka bir hal alır. Hayatını alt üst eden hırsızlardan intikamını almak için etraflıca bir plan yapan Ben, bu süreçte kendi karanlık geçmişi ile yüzleşmek mecburiyetinde kalır.”

“Seans”

Suki Waterhouse, Madisen Beaty, Inanna Sarkis, Ella-Rae Smith ve Stephanie Sy’ın rol aldığı “Seans”, Simon Barrett yönetmenliğinde sinema perdesine taşınacak.

“Hatıra Kutusu”

Joana Hadjithomas ile Khalil Joreige’in yönettiği ve Hassan Akil, Manal Issa, Rim Turki ile Paloma Vauthier’in oynadığı “Hatıra Kutusu”, Başka Sinema dağıtımıyla vizyona çıkarılacak.

Filmin konusu özetle şöyle:

“Bekar bir anne olan Maia, eşi görülmemiş bir Noel hediyesi aldığından geçmişe yolculuk yapar. Hediye olarak gelen şey, içinde defterler, fotoğraflar ve kasetlerin olduğu bir kutudur. Bunlar Maia’nın Beyrut’ta ailesiyle birlikte savaştan kaçmadan önce yakın arkadaşına gönderdikleridir. Kutudakileri inceleyen Maia’nın genç kızı Alex, annesinin geçmişindeki sırlarını gün yüzüne çıkarır.”

“Sword Art Online The Movie – Progressive”

Anime dizisi “Sword Art Online”ın sinema uyarlamalarından biri olan animasyon film “Sword Art Online The Movie – Progressive”, 2022’de piyasaya sürülen ve oyunda ölenlerin gerçekte de öldüğü bir çevrim içi oyunda sıkışıp kalanların hikayesini anlatmaya devam edecek.

“Kaptan Sabertooth ve Minik Korsanlar Kayıp Elmas Peşinde”

Marit Moum Aune ve Rasmus A. Sivertsen’ın yönettiği haftanın bir diğer animasyonu “Kaptan Sabertooth ve Minik Korsanlar Kayıp Elmas Peşinde”, yeni bir macera ile minik hayranlarının karşısına çıkacak.

Filmin konusu şöyle:

“Efsaneye göre; sihirli elmas, her dolunayda sahibinin tüm dileklerini yerine getirir. Kaptan Sabertooth’un tek dileği, gemisini altın ve mücevherlerle doldurmaktır. Minik Korsan Pinky’nin kayıp kardeşi Marco, elması alıp kaçmıştır. Sabertooth ve adamlarının da elmasın peşine düşmesiyle ormanda büyük bir kovalamaca başlar.”

Melik Fırat Yücel –

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.