enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Eski sevgilisi cinsiyet değiştirmişti! Manken Sevda Demirel’in son pozları nefes kesiyor

Türk magazin camiasının sansasyonel kadınları arasında yer alan ünlü manken Sevda Demirel, geçtiğimiz yıllarda Hande Ataizi’ne attığı tokat …

Eski sevgilisi cinsiyet değiştirmişti! Manken Sevda Demirel’in son pozları nefes kesiyor
27.02.2022
190
A+
A-

Türk magazin camiasının sansasyonel kadınları arasında yer alan ünlü manken Sevda Demirel, geçtiğimiz yıllarda Hande Ataizi’ne attığı tokat nedeniyle bir anda çok konuşulan isim haline gelmişti. Daha sonraki süreçte ortada gözükmeyen Demirel, cinsiyet değiştiren ve Doruk ismini alan Neslihan Doğrusöz ile aşk yaşaması nedeniyle yine gündeme geldi.

İLİŞKİLERİNİ NOKTALADILAR
Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz, 2 yıl önce evlilik kararı almalarından kısa bir süre sonra ilişkilerini noktalayarak hayranlarını şaşkınlık içerisinde bıraktı.

O günden beri kameralardan uzak bir yaşamı tercih eden Demirel, son pozlarıyla gündeme geldi.

ŞİMDİLERDE YARIŞMAYA HAZIRLANIYOR
Birkaç sene önce silikonlarını çıkartıp çıkarılan silikonları da ekranda gösteren Sevda Demirel yine adından söz ettirmişti.

Tekrar silikon taktıran ve kendini spora veren Sevda Demirel bir yarışmaya hazırlandığını açıkladı.

Spordan fotoğraflar paylaşan Sevda Demirel’e “Yıllara meydan okuyorsun” yorumlarının yanında vücudunun fit olmasıyla ilgili de çok sayıda yorum yağdı.

İşte Demirel’in o pozları:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.