enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Gazeteci Çetin Çetiner’den sosyal medyadaki iddialara yanıt: Arkamdaki park Maçka Parkı değil

Habertürk muhabiri Çetiner Çetin, dün akşam Ukrayna işgaliyle ilgili bölgedeki gelişmeleri canlı yayında aktarmıştı. Çetiner’in “Ukrayna’da bir …

Gazeteci Çetin Çetiner’den sosyal medyadaki iddialara yanıt: Arkamdaki park Maçka Parkı değil
26.02.2022
158
A+
A-

Habertürk muhabiri Çetiner Çetin, dün akşam Ukrayna işgaliyle ilgili bölgedeki gelişmeleri canlı yayında aktarmıştı. Çetiner’in “Ukrayna’da bir ulus kimliği oluşmadığı için büyük sorunlarla karşı karşıya insanlar. Örneğin, insanlar ülkelerini terk ediyorlar. Kadınlar ülkeyi terk ediyor. Türkiye’de hiçbir kadın kocasını bırakıp kaçmaz” ifadeleri sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

PAYLAŞTIĞI VİDEOYLA “ROMANYA” İDDİALARINA YANIT VERDİ

Tepkilerden ayrı olarak Çetiner’in Ukrayna yerine Ukrayna’nın sınırındaki Romanya’ya ait Siret sınır kapısından yayın yaptığı da iddia edilmişti. Konuyla alakalı sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çetiner, bu iddiaları yalanlayarak Çernivtsi’de olduğunu belirtti.

“ARKAMDAKİ PARK MAÇKA PARKI DEĞİL”

Videosunda Çetiner, “Arkamda bulunan park Maçka Parkı değil. Çernivtsi kent merkezinin parkı. Biz kameraman arkadaşımla Ukrayna’ya giriş yaptığımız andan itibaren ülkedeki krizi izleyicilerimize aktarmaya çalıştık. Bir taraftan insani bir dram yaşanıyordu. AB vatandaşları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve Ukraynalılar bu ülkeyi terk etmeye çalışıyordu. Bir taraftan da şehir merkezlerinin haberlerini aktarmaya çalıştık. Kiev’de, Harkov’da patlamalar var. Çernivtsi kenti şu an şakin, Ruslar buraya bir saldırı gerçekleştirmedi. “Habertürk nerede?” sorusuna yanıt arayanlara yanıt vereyim, Çernivtsi kent merkezindeyiz” açıklamalarında bulundu.

ÇERNİVTSİ NEREDE?

Ukrayna’nın batısında yer alan Çernivtsi, Romanya sınırına yakın bir noktada Prut Nehri’nin üst bölümlerinde bulunan bir şehirdir.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.