enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

PS4’te Cyberpunk 2077 oynayanlar dikkat! 1.5 güncellemesi sonra oyununuz bozulabilir

Cyberpunk 2077’nin PS5 ve XBOX sürümlerini sonsuza dek bekliyormuşuz geliyor, ancak hayranlar CD Projekt Red’in hatasız bir şekilde piyasaya …

PS4’te Cyberpunk 2077 oynayanlar dikkat! 1.5 güncellemesi sonra oyununuz bozulabilir
22.02.2022
177
A+
A-

Cyberpunk 2077’nin PS5 ve XBOX sürümlerini sonsuza dek bekliyormuşuz geliyor, ancak hayranlar CD Projekt Red’in hatasız bir şekilde piyasaya sürülmesi için gereken süreyi beklemeye istekliydi ve stüdyo güncellemeleri geçtiğimiz günlerde yayınladı. Ancak, Twitter’dan PS4 kullanıcıları yeni gelen güncellemeden dolayı oyunlarının bozulduklarını açıkladılar.

Cyberpunk 2077’nin yaklaşık 50GB boyutundaki 1.5 güncellemesi birçok şeyi iyileştirirken geliştirici ekibin vaat ettiği yeni nesil yükseltmeleri de resmi olarak yayınlandı. Fakat PS4 kullanıcıları bu güncellemeden dolayı şikayetçi oldular. PS4 Disk sürümüne sahip kullanıcılar oyunun bozulduğundan yana şikayetlerini Twitter’dan belirtiyor.

PS4 KULLANICILARI CYBERPUNK 2077 1.5 YAMASINDAN ŞİKAYETÇİ

Yeni güncelleme yayınlandıktan sonra, PS4, PS4 Slim ve PS4 Pro’da önyükleme yapmayı reddettiğini belirtiyor. Bazı durumlarda, oyunu silme ve ardından diskten yeniden yükleme talimatlarıyla birlikte hata mesajı verdiği de belirtiliyor.

Ne yazık ki PS4 sahipleri için sorunlarının bir çözümü yok. Geliştiricilerin her iki sorunun da farkında olduğunu ve bunları mümkün olan en kısa sürede düzeltmeye çalışacaklarının sözünü verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.